powaguspisz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zakupiłem Audi A4 B6 z nawigacją NAVIGATION PLUS dałem płytkę polską zainstalowało ją ładnie wyszukuje miasta ulice itp ale gdy chce już jej użyć nie może wyszukać sygnału GPS, auto sprowadziłem ze Szwajcarii, i tak jak by stoi GPS gdzieś tam, widzi sygnał 30 a nawet więcej nadajników ale z żadnym nie może się połączyć jak to uruchomić bo fajna zabawka a jak na razie bez użyteczna. Pomóżcie !!!
jacekm Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Podłącz VAG-a. Antene masz podłączoną ?
Dastin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Sprawdź na vagu najpierw. Może być padnięta antena lub coś z przewodem antena-radio. U mnie po wymianie na zwykłą antenkę z alledrogo za 30 PLN wszystko chodzi ja nowe. Jak masz RNS-D to musisz kupić z wtyczką SMB, a jak RNS-E wtyczka FAKRA. Ściągasz plastik pod kierownicą i przypinasz antenę pod deską rozdzielczą za zegarami i hula jak ta lala. Widzi taką samą liczbę satelit jakby była na dachu.
powaguspisz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie panowie, zabieram się do działań jak to pomoże opisze na forum, jak nie będe walczył dalej. Dzieki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi