sienkol007 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam , Mam pytanko jak pozbyć się w ksenonie tej pomarańczowej obwódki tak żeby kierunek migał na pomarańczowy?? czy trzeba lampy rozkręcać ?? tzn rozklejać poprzez podgrzanie np. opalarką ??
bzyku18_23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A to nie przebija czasem sama żarówka która jest pomarańczowa??U mnie w b6 zmieniłem żarówki na metalizowane i nie widać pomarańczowego
sienkol007 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 w sumie to nie przypatrzyłem się temu samą żarówkę jeśli wymienię to trzeba lampę demontować ?? jakie żarówki tutaj będą odpowiednie bo pewnie jest wiele rodzajów i różne wejścia ??
ono Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 To jest pomarańczowy klosz , nic nie da wymiana żarówki Trzeba zdjąć zderzak ,rozkleić lampe ,wywalić klosz i kupić srebrne żarówki.
malik Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 To jest pomarańczowy klosz , nic nie da wymiana żarówki Trzeba zdjąć zderzak ,rozkleić lampe ,wywalić klosz i kupić srebrne żarówki. Oniak nie teoretyzuj tylko weź się w końcu za to. Przyszla środa u mnie. Masz ten dowód już?
adamooo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 juz wszystko ma..tylko chęci brak [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 21:28_________________________________________________oniak przed wyjazdem musisz to ogarnąć
ono Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 6 lat to robię , myślicie że przyszedł czas ? hehe przemyśle
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 OT: Oniak zrobiłbyś screena z VAGa z głównego okna po wejściu w ABS i linkiem zarzucił Potrzebna jest mi wersja pompy i szczegóły kodowania sterownika
ono Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Na h*j ty piszesz w temacie o migaczach ? Gygy ni ma ?
AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Na h*** ty piszesz w temacie o migaczach ? Gygy ni ma ? karwa, to zacznij na gygy odpisywać
Rekomendowane odpowiedzi