Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przeniesienie numeru firmowego z Orange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo.

No wlasnie. Przeniesc, ale do jakiej sieci?

Pewno juz bylo na ten temat, ale operatorzy wciaz wymyslaja cos nowego i stad pytanie.

Zalezy mi na obnizeniu rachunkow.

Czy orientuje sie ktos, czy moge obnizyc abonament zmieniajac operatora?

Zastanawiam sie nad Play lub T-mobile.

Bede wdzieczny za pomoc.

Milego dnia :hi:

Opublikowano

Polecam Play. Zadzwoń najlepiej do doradcy biznesowego bo tylko oni mogą dać dodatkowe bonusy od tego co jest w oficjalnym cenniku. http://dlafirm.play.pl/pl/obsluga-klienta/formularz-kontaktowy/index.html

Ja w tej chwili mam abonament za 92,25zł brutto. W tym mam wszystkie rozmowy do Play i na stacjonarne za darmo oraz 9 godzin do innych sieci. Dodatkowo doradca dał mi rabat na 15 miesięcy w wysokości 55,35zł brutto i płacę za wszystko 36,90zł co miesiąc.

Teraz są fajne nowe promocje dla firm , tak więc na pewno coś ciekawego znajdziesz :wink4:

Opublikowano

ja mam numer firmowy w T-Mobile, praktycznie od 10 lat ciągle mamy numery w Erze (teraz T-Mobile). zawsze fachowe podejście do klienta i często możliwość negocjacji cen telefonów. również zawsze chętnie pomagają przy doborze odpowiedniej taryfy dla danego numeru..

Opublikowano
  • Autor

Dzieki Pany

Gadalem z doradca Play

To jest wlasnie to, czego oczekiwalem

Przechodze do nich :hi:

Opublikowano

Pracuję w play od jakiegoś czasu także jakbyś miał jakieś pytania to pisz :good:

Opublikowano
  • Autor

Pracuję w play od jakiegoś czasu także jakbyś miał jakieś pytania to pisz :good:

dzieki :hi:

Opublikowano

Ja mam . Ja przeniose moje 3 nr do play-a do dostane taka oferte jak Hugo ?

Opublikowano

Hugo musi mieć przezaje***** ofertę bo 9h za mniej niż 100 zł bardzo rzadko się zdarza.

Opublikowano

Ja mam . Ja przeniose moje 3 nr do play-a do dostane taka oferte jak Hugo ?

Dokładnie tak :good: Jesli chodzi o firmówki to doradcy biznesowi dają dodatkowe rabaty ( zabierają nam klientów tym :sick3:). W salonie też dostaniesz oczywiscie jakiś rabat, ale mniejszy :good::)

W salonie są podobne warunki z tym że jeśli przenosił byś kilka numerów na jakies konkretne abonamenty to napewno byś cos wynegocjował dodatkowo ( jakaś słuchawke bluetooth czy cos)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hugo musi mieć przezaje***** ofertę bo 9h za mniej niż 100 zł bardzo rzadko się zdarza.

my dostali ot tak :cool1: