wustyle Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Hejo. No wlasnie. Przeniesc, ale do jakiej sieci? Pewno juz bylo na ten temat, ale operatorzy wciaz wymyslaja cos nowego i stad pytanie. Zalezy mi na obnizeniu rachunkow. Czy orientuje sie ktos, czy moge obnizyc abonament zmieniajac operatora? Zastanawiam sie nad Play lub T-mobile. Bede wdzieczny za pomoc. Milego dnia
Hugo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Polecam Play. Zadzwoń najlepiej do doradcy biznesowego bo tylko oni mogą dać dodatkowe bonusy od tego co jest w oficjalnym cenniku. http://dlafirm.play.pl/pl/obsluga-klienta/formularz-kontaktowy/index.html Ja w tej chwili mam abonament za 92,25zł brutto. W tym mam wszystkie rozmowy do Play i na stacjonarne za darmo oraz 9 godzin do innych sieci. Dodatkowo doradca dał mi rabat na 15 miesięcy w wysokości 55,35zł brutto i płacę za wszystko 36,90zł co miesiąc. Teraz są fajne nowe promocje dla firm , tak więc na pewno coś ciekawego znajdziesz
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja mam numer firmowy w T-Mobile, praktycznie od 10 lat ciągle mamy numery w Erze (teraz T-Mobile). zawsze fachowe podejście do klienta i często możliwość negocjacji cen telefonów. również zawsze chętnie pomagają przy doborze odpowiedniej taryfy dla danego numeru..
wustyle Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dzieki Pany Gadalem z doradca Play To jest wlasnie to, czego oczekiwalem Przechodze do nich
Perezip Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Pracuję w play od jakiegoś czasu także jakbyś miał jakieś pytania to pisz
wustyle Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Pracuję w play od jakiegoś czasu także jakbyś miał jakieś pytania to pisz dzieki
MikeWawa Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Pracuję w play od jakiegoś czasu także jakbyś miał jakieś pytania to pisz Ja mam . Ja przeniose moje 3 nr do play-a do dostane taka oferte jak Hugo ?
filip1001 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Hugo musi mieć przezaje***** ofertę bo 9h za mniej niż 100 zł bardzo rzadko się zdarza.
Perezip Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Pracuję w play od jakiegoś czasu także jakbyś miał jakieś pytania to pisz Ja mam . Ja przeniose moje 3 nr do play-a do dostane taka oferte jak Hugo ? Dokładnie tak Jesli chodzi o firmówki to doradcy biznesowi dają dodatkowe rabaty ( zabierają nam klientów tym ). W salonie też dostaniesz oczywiscie jakiś rabat, ale mniejszy W salonie są podobne warunki z tym że jeśli przenosił byś kilka numerów na jakies konkretne abonamenty to napewno byś cos wynegocjował dodatkowo ( jakaś słuchawke bluetooth czy cos)
adamFox Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Hugo musi mieć przezaje***** ofertę bo 9h za mniej niż 100 zł bardzo rzadko się zdarza. my dostali ot tak
Rekomendowane odpowiedzi