Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Gdzie można dostac taki wąż(przewód)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szroty

Opublikowano
  • Autor

szroty

a orientujesz sie w cenach?? i gdzie na szrotach bo tez widze ze Jestes z lubelskiego:-]

Opublikowano

szroty

a orientujesz sie w cenach?? i gdzie na szrotach bo tez widze ze Jestes z lubelskiego:-]

Nie wiem ile to kosztuje bo nie kupowałem tego, ale pewnie z 50zł trzeba szykować, ostatnio leciałem do firleja to po drodze był szrot po prawej stronie jadąc od dęblina

Ewentualnie na alegro szukaj

Opublikowano
  • Autor

a co z nim nie tak ?

pekniety jest i czynnik mi ucieka.

Opublikowano

pospawać nie idzie?

szkoda że tak daleko mieszkasz bym ci to pospawał :naughty:

Opublikowano
  • Autor

pospawać nie idzie?

szkoda że tak daleko mieszkasz bym ci to pospawał :naughty:

ale jeszcze nie wiem gdzie jest dziura?? mechanik mi powiedzial ze dziurawy to moze byc na tym czarnym a to chyba jakies tworzywo lub guma??

Opublikowano

jak masz dojście do sprężarki to możesz samemu sprawdzić zatykając jedną stronę a w drugą wpuszczasz powietrze.

Rozrób płyn do naczyń z wodą i polej na węża w miejscu gdzie jest dziura będzie widać bąbelki :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jak masz dojście do sprężarki to możesz samemu sprawdzić zatykając jedną stronę a w drugą wpuszczasz powietrze.

Rozrób płyn do naczyń z wodą i polej na węża w miejscu gdzie jest dziura będzie widać bąbelki :naughty:

a jesli nawet dziura bedzie na czarnym wężu to nie da sie juz zrobic... ;(

Opublikowano

jak widoczne jest przetarcie na wężu to ok ale zazwyczaj rurka aluminiowa śniedzieje :confused4:

Opublikowano
  • Autor

jak widoczne jest przetarcie na wężu to ok ale zazwyczaj rurka aluminiowa śniedzieje :confused4:

na rurce sa dwie diury ale zalutowane a na wężu jest przetarcie i raczej nie da rady zrobic ale jutro ide do hudrauliki co robia takie weze moze zrobia nowy na wzor starego.... :decayed: dobry kolega podpowiedział mi dziś...

Opublikowano

Akurat jestem po wymianie tego węża, zjeździłem wszystkie szroty w okolicy, zdzwoniłem kupe w polsce i ciężko dostać, cena ok. 100zł za używkę a w ASO nowy ok. 700zł, podpowiedź mała pasuje z Passata.

Opublikowano
  • Autor

Akurat jestem po wymianie tego węża, zjeździłem wszystkie szroty w okolicy, zdzwoniłem kupe w polsce i ciężko dostać, cena ok. 100zł za używkę a w ASO nowy ok. 700zł, podpowiedź mała pasuje z Passata.

kolego wiem jest duzy problem, ale moze bede mial od kolegi z forum :hi::mysli:

Opublikowano

hey a wiesz dokłądnie w ktorym miesjcu jest dziura? waz czy rurka? wąz mozna zakuc na nowo i nie bedziesz musiał nic kupywac

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 21:39_________________________________________________nie daj sie oszukac nikomu, ja takie rzeczy na warsztacie robie za 80 zł. wstawiam zakówke na waz prasuje i po problemie zajedź do goscia od klimy to jak ma takie cos to ci zrobi bez problemu. 80 zl maks nie wiecej.

Opublikowano
  • Autor

nie daj sie oszukac nikomu, ja takie rzeczy na warsztacie robie za 80 zł. wstawiam zakówke na waz prasuje i po problemie zajedź do goscia od klimy to jak ma takie cos to ci zrobi bez problemu. 80 zl maks nie wiecej.

spoko dam rade :good:

Opublikowano

ja myślę że jak masz okazję kupić używkę ori to bierz

Opublikowano
  • Autor

kurde mam ale nie wiem czy akurat ten co mam z forum jest dobry... czekam na odpowiedz od kolegi z wymiarem.[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 07:54_________________________________________________

niestety okazalo sie ze waz ktory mialem kupic jest inny, i dalej poszukuje weza!!!!