Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wycieczka nad morze - chce ktos jechać? (Łódź)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Naszło mnie coś, żeby jechać nad morze na kilka dni. Narazie mam w planach wyjazd w środę w nocy i powrót w sobotę-niedzielę. Odwiedzę Sopot, Lębork. Jak ktoś chce jechać z Łodzi, to zapraszam;)

Opublikowano

Ja służbowo ostatnio jeżdżę do Zgierza z Gdyni - wyjeżdżam w poniedziałek rano wracam w piątek południe ;) Teraz jestem akurat w Zgierzu ale w przyszłym tyg. przyjeżdżam również ;) Więc tą trasę mam obcykaną i jeśli ktoś potrzebuje to miejsce wolne mam :)

Opublikowano

Witam. Naszło mnie coś, żeby jechać nad morze na kilka dni. Narazie mam w planach wyjazd w środę w nocy i powrót w sobotę-niedzielę. Odwiedzę Sopot, Lębork. Jak ktoś chce jechać z Łodzi, to zapraszam;)

No kolego DeeJay jak już konkretnie coś ustalisz to napisz tutaj

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=584.0

można jakieś spotwanko ustawić :naughty:

Opublikowano
  • Autor

właśnie już przeglądałem wątek o spotach pomorskich, bo byłaby okazja;) Kolejny raz przypominam się, że aktualnie nie już A4, no ale trudno;) Najbardziej interesowałby mnie spot w Sopocie, Lęborku, ew. Łebie. Pzdr:)

Opublikowano

No i między Sopotem a Lęborkiem jest Wejherowo Tam to i ja bym wpadł :gwizdanie: bo ma 34 km. A mieszkam kolo samego morza miedzy Dębkami a Białogórą miejscowości typowo wypoczynku letniego :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jakby ktoś wiedział, gdzie w Sopocie, lub ogólnie nad morzem można skołować tanie kwatery, to byłbym wdzięczny....[br]Dopisany: 12 Luty 2008, 22:38 _________________________________________________Jadę dzisiaj w nocy, mam 2 wolne miejsca w aucie. Jak ktoś chce jechać, to mogę zabrać. Podajcie do siebie nr tel - jak będę już nad morzem, to się ustawimy jakoś. Pozdrawiam, bartek.[br]Dopisany: 13 Luty 2008, 13:24 _________________________________________________za 3 godziny wyjeżdżam, nic w temacie się niestety nie ruszyło, tak więc mój tel - 511991623. Jak będziecie chcieli się spotkać, dzwońcie;) Pozdrawiam.