mikolaj85 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam Zakupiłem właśnie licznik z do A4 B6 diesel RB4 kolorowy FIS. U siebie posiadam licznik Mono. Czy procedura wymiany licznika Mono na Kolor w B6 różni się czymś od wymiana Mono na nowy Mono też z B6 ? Kolejna sprawa to szukam kogoś w mazowieckim kto mi to ogarnie, znacie może takiego specjaliste ?
szogun0 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Przy używanym liczniku jest inna procedura niż przy nowym. W Mazowieckiem nie znam. Znam w Małopolsce.
mikolaj85 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Chodziło że nowy w sennsie z innej B6 ale mono Troche namieszałem ale kolega mowił że ma kogoś kto zmieniał monoo na mono i interesowało mnie czy wymiana mono na kolor (mowimy tylko o licznikach z B6 RB4) wygląda inaczej. Adamoo juz mi mowił że to ta sama procedura. Rozmawiałem z jednym fachowcem przez telefon mowi żeby podjechać i pokazać. Jak masz kogoś to daj mi info na priv zadzwonie i zapytam co i jak. Często jeżdże po polsce to moze bym się wybrał
Lukasch44 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zapytaj również tolek85 na śląskich z tego co pamiętam ostatnio ogarniał temat.
Rekomendowane odpowiedzi