Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Gdzie zamontować przełącznik od gazu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We wtorek będę montował gaz, i tak się zastanawiam gdzie najlepiej jest ten przycisk wcisnąć? Instalacja będzie BRC Sequent24 czy jakoś tak, zakładam, że będzie bezobsługowa, jakie jest wasze zdanie? Gdzie u was jset zamontowany ten przełącznik?

Opublikowano

Ja mam po lewej stronie. Jak jest włącznik świateł to niżej i trochę w prawo.

Opublikowano

ja mam w malym schowku pod wlacznikiem swiatel ,tylko u mnie zle zrobili bo zeby zobaczyc ile jest gazu to musze lekko zapuszczac zurawia(mam na prawej sciance tego schowka), niech ci zamontuja na lewej sciance tego schowka i bedzie ok

Opublikowano

Tez mam pod wlacznikiem swiatel ale myślę go przerzucic w zaslepke kolo swiatel awaryjnych...

Opublikowano
Tez mam pod wlacznikiem swiatel ale myślę go przerzucić w zaslepke kolo swiatel awaryjnych...
ciekawa opcja patrząc po cenach wachy to i ja założę podtlenek LPG
Opublikowano

Ja mam obok włącznika świateł po prawej stronie, tam gdzie jest regulacja świateł, mam xenony, więc miejsce było wolne :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje za propozycje przewagą głosów każe zamontować w okolicach wyłącznika świateł, poziom gazu mnie nie interesuje, bo z doświadczenia z poprzednich instalacji i tak patrzy się na km, a być może wskaźnik umieszcze sobie na FIS'ie :kox:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 10:32_________________________________________________

Tez mam pod włącznikiem swiatel ale myślę go przerzucić w zaslepke kolo swiatel awaryjnych...
ciekawa opcja patrząc po cenach wachy to i ja założę podtlenek LPG

No niestety w minionym miesiącu w baku znalazło się 600zł, więc trzeba pomyśleć nad oszczędnościami, w tym tempie nie będę musiał długo czekać aż się inwestycja zbilansuje :disgust:

Opublikowano

Ja mam obok włącznika świateł po prawej stronie, tam gdzie jest regulacja świateł, mam xenony, więc miejsce było wolne :naughty:

Ja też mam ksenon ale teraz będę montował moduł świateł dziennych podłączony pod włącznik DRL dlatego tam nie mogłem.

Opublikowano

Ja mam zamontowany w tunelu środkowym w tej małej wnęce koło zapalniczki.

Opublikowano

u mnie zrobili koło schowka przy włączniku świateł.jak dla mnie jest ok,