sedi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam, Ponieważ u teścia w aucie nie działa wentylator od klimy w B5 AHU, chciałbym zapytać czy ktoś wymieniał czy się naprawia jakoś bo ciężko rozebrać. Ewentualnie jak ktoś ma to proszę o numer części. Dziękuję i pozdrawiam
piter-ee4 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam kolege Sediego. U mnie podobnie jak u twojego tescia nie działał wentylator-(zawiesiły sie szczotki w silniczku) proponuje sprawdzic,wyczyscic,moze cos pomoze,jezeli nie to wymiana na nowy.
Rapciuch-R1 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam kolege Sediego. U mnie podobnie jak u twojego tescia nie działał wentylator-(zawiesiły sie szczotki w silniczku) proponuje sprawdzic,wyczyscic,moze cos pomoze,jezeli nie to wymiana na nowy. a moze tzeba sprawdzic bezpiecznik byc moze jest spalony??
sedi Opublikowano 10 Września 2011 Autor Opublikowano 10 Września 2011 Witam, Niestety wentylator lekko pęknięty, więc tylko wymiana wchodzi w grę. Ma ktoś może numer części lub jakiś przykładowy link bo ja jestem zielony jeśli chodzi o B5. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
vdm Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 pierwszy przykładowy link z allegro http://allegro.pl/wentylator-klimatyzacji-vw-passat-b5-audi-a4-a6-i1767227812.html
Rekomendowane odpowiedzi