verus Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zobaczyłem najnowszą B8 sedana, którym pochwalił się jeden z klubowiczów. Więc aby koledze lekki komplement do nowego zakupu zrobić, piszę : " piękna fura ale ma jedną wadę - nie avant " Żeby nie brzmiało to tępo dodaję roześmianą gębę z wyszczerbionymi zębami, w końcu audi jak malowane bez dwóch zdań, przecież widać, że to nie avant A tu zaraz jakiś kolo wysyła mi maila z naganą, że moje dotychczsowe zachowanie na forum jest niewłaściwe i moje komentarze są bezsensowne. Jest na forum wielu userów, którzy nagminnie nie stosują się do regulaminu, piszą totalne bzdury i są zaczepni ale to jest ok. Ale jak humorystyczny komplemet człowiek napisze, to zaraz najazd z góry, że to tak nie może być bo to nieelegancko. Odpisałem, mniej więcej podobnie na PW Panu Modowi ale nie raczył odpisać, widać nie stać go na polemikę bo i nad czym tu dyskutować ? A może Pan Mod powie, jaki wpis ma sens ? Facet kupił nową furę i pokazuje, co mu napisać ? Pochwalny wiersz rymowany ?
ykk Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Czemu jak ktos dostaje łorninga to zaraz zaklada taki (albo podobny) temat..?
Pikuś Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zamykam Jest do tego odpowiedni temat w odpowiednim dziale.
Gość Murzyn Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie widze sensu dyskusji. Wszystko jest opisane w regulaminie i FAQ dzialu Moja A4. Jak inni lamia regulamin jest opcja zgloz do moderatora! Nalezy jej uzywac
Rekomendowane odpowiedzi