Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Przetwornica napięcia 12V/230V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić sobie mniej więcej taką przetwornicę napięcia 12V --> 230V

http://moto.allegro.pl/przetwornica-napiecia-12v-220v-300w-port-usb-5v-i1768870947.html

Zanim jednak się zdecyduję chciałbym zapytać czy ma ktoś już jakieś doświadczenie z takimi urządzeniami? Czy są jakieś problemy z akumulatorem, elektryką w samochodzie itd. przy korzystaniu z takiej przetwornicy? Proszę o opinię.

Opublikowano

ja używałem takiego czegoś (http://moto.allegro.pl/przetwornica-napiecia-220v-600w-usb-2xgniazda-m306-i1747042329.html) w poprzednim aucie, powiem szczerze że to się przydaje tylko pod namiot albo na ryby :decayed: aaa... i ja starałem się uzywać to tylko na odpalonym aucie bo na wyłączonym zapłonie akumulator "wcinało" szybciej niż mocny wzmacniacz car audio :hi:

Opublikowano

Zastanawiająco niska cena jak na przetwornicę , zastanawiająco wysoka moc przetwornicy jak na taką cenę. Podejrzewam ,że moc to ona ma 150W a w aukcji podana została wartość chwilowego poboru. Dobra przetwornica 150-200W to koszt ok 150-200PLN lub więcej. Mam przetwornice 200W wyprodukowaną w ITALY , ma większe wymiary , trochę waży / od 1,5kg/ ale śmiga idealnie .Kosztowała mnie ok 200PLN. Przy większym poborze mocy przez jakiś czas lepiej odpalić silnik

Opublikowano
  • Autor

Najbardziej właśnie obawiam się zbyt częstego i szybkiego rozładowania akumulatora. Szczerze mówiąc potrzebuję tego tak, żeby od czasu do czasu podłączyć np podręczny odkurzacz lub lampkę (100W), bo w garażu nie mam światła.