lester0071 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam navi i nie moge wczytac mapy typu DX jaka inna może pasowac DVD napewno nie. Jakie sa jeszcze rodzaje CD ? Z gory dziękuje za pomoc !!!
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Mam navi i nie moge wczytac mapy typu DX jaka inna może pasowac DVD napewno nie. Jakie sa jeszcze rodzaje CD ? Z gory dziękuje za pomoc !!! masz ori navi?jak tak to masz stary typ i DX nie czyta a innej na polske nie ma
lester0071 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 mam orginal navi i mam wsadzona plyte z niemiecka mapa i czyta bez problrmu na Cd nie ma napisu DX wkładam orginal polska mape DX na rok 2005 i nie czyta jej !!! wkladalem inna nie moge powiedziec ze to pi... ale taka tez wkładałem i tez nei dziala a u kolegi normalnie czyta !!!
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 bo koledzy maja Navigation 4 a ty masz zapewne stary czytnik Navigation3 a on nie czyta plyty DX.przerabialem to ostatnio wiec u ciebie zapewne jest jak pisze
lester0071 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 Co zrobic zeby navi dzialala jaka plyte kupic albo zgrac ??Jak nie Dx to jaka ??i jak rozpoznac czy to jest navigation 3 czy 4 podpowiem ze nic na niej nie jest napisane.
Wihajster Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Co zrobic zeby navi dzialala jaka plyte kupic albo zgrac ??Jak nie Dx to jaka ??i jak rozpoznac czy to jest navigation 3 czy 4 podpowiem ze nic na niej nie jest napisane. na czytniku musi pisac rodzaj navi.Na polske nie ma map do navi3.Wymienic czytnik to jedyna mozliwosc np. na taki http://www.allegro.pl/item304079402_czytnik_nawigacji_dx_do_audi.html
lester0071 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 A opis jest z tylu to zobacze póżniej ale z przodu wyglada tak samo jak ten ktory mi pokazales :-)
Rekomendowane odpowiedzi