Filutek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jak to jest z xenonem czy po wyjęciu i wsadzeniu lamp należało by je ustawić na stacji diagnostycznej. Wydaje mi się ze moje słabo świecą, przetwornice mam nowe, żarniki prawie nowe.
Onkel Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ale miałeś zwykłe lampy i kupiłeś xenon czy masz od zawsze xenon i wyjąłeś bo potrzebowałeś w jakimś celu?? Choć w obu przypadkach lepiej podjechać tam gdzie robiłeś ostatni przegląd. Sprawdzą, jeśli będzie coś nie tak to ustawią i przynajmniej u mnie się za to nie płaci.
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tu masz procedure ustawiania lamp jakby co http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164764.45
Filutek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wszystko działa ładnie pięknie tylko wydaje mi się ze jak na xenon świecą za słabo, wyciągałem w zimie lampy by je uszczelnić trochę i teraz widzę ze słabo świecą.
Gacek51 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Moze koncza sie palniki lub soczewki.
Filutek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Moze koncza sie palniki lub soczewki. No a jak sprawdzić soczewki?
Gacek51 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Trzeba wyjac lampe z auta, wymontowac soczewke i sprawdzic czy nie jest wypalona.
HiRide Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 soczewka sie nie wypala bo jest ze szkla,sprawdz metalowy odblysnik za soczewka bo pewnie jest juz przypalony,do tego wyczysc sobie dokladnie sama soczewke i klosz lampy od wewnatrz-trzeba to robic bardzo delikatnymi specyfikami.Jak zdecydujesz sie na regeneracje odblysnikow to musisz sie liczyc z tym ze rozklad swiatla i linia swiatlo cienia nie bedzie tak dobra jak przed regeneracja
Rekomendowane odpowiedzi