maciekmpl Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Poszukuję dobrego i taniego (o ile takie połaczenie jest możliwe ) lakiernika w Lublinie, bo niestety przytarłem przedni zderzak wczoraj . Będę wdzięczny za podpowiedzi, również mówiące o lakiernikach, których mam się wystrzegać. M
Gość Rav Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 polecam Amercar w Wólce Lubelskiej,robiłem juz pare autek i dosc dobrze i w miare tanio robia. Najlpeiej podjechać lub zadzwonic 692143305
maciekmpl Opublikowano 2 Października 2006 Autor Opublikowano 2 Października 2006 polecam Amercar w Wólce Lubelskiej,robiłem juz pare autek i dosc dobrze i w miare tanio robia.Najlpeiej podjechać lub zadzwonic 692143305 Dzięki. Byłem u nich dziś - rzeczywiście robią dobre wrażenie. Stwierdzili, że jak zostawię zderzak w czwartek, to na sobotę zrobią za 280 PLN z materiałem i klejeniem pęknięcia. Zobaczymy co z tego wyniknie. Pzdr, M
Gość Rav Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 polecam Amercar w Wólce Lubelskiej,robiłem juz pare autek i dosc dobrze i w miare tanio robia.Najlpeiej podjechać lub zadzwonic 692143305 Dzięki. Byłem u nich dziś - rzeczywiście robią dobre wrażenie. Stwierdzili, że jak zostawię zderzak w czwartek, to na sobotę zrobią za 280 PLN z materiałem i klejeniem pęknięcia. Zobaczymy co z tego wyniknie. Pzdr, M To spox.Ciesze sie.Ja byłem zadowolony z terminu i wykonania.Na dniach znów szykuje sie u nich robótka.
maciekmpl Opublikowano 7 Października 2006 Autor Opublikowano 7 Października 2006 Dzięki Samochód odebrany, zrobione super. W cenie przepolerowali jeszcze oba przednie drzwi obite na parkingu drzwiami innych samochodów i ryse na błotniku i umyli samochód tak, jak już dawno nie był. Są przy tym bardzo sympatyczni. Polecam wszystkim. M
mlodyy Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 Rav ty sie chyba nieznasz nic w Amercar odwalaja taka fuszere ze to glowa mala nigdy bym tam nie oddal auta poprostu partacze bez szkoly
maciekmpl Opublikowano 13 Października 2006 Autor Opublikowano 13 Października 2006 Tak jak napisałem,mnie pomalowali zderzak dobrze, więc chyba jakieś tam szkoły pokończyli. M
Gość Rav Opublikowano 14 Października 2006 Opublikowano 14 Października 2006 Rav ty sie chyba nieznasz nic w Amercar odwalaja taka fuszere ze to glowa mala nigdy bym tam nie oddal auta poprostu partacze bez szkoly z całym szacunkiem dla twojej wypowiedzi,nie moge sie zgodzic.Tak jak napisałem wcześniej robiłem już u nich 3 autka i cały czas doglądałem napraw i nie zauważyłem zadnych uchybien,a tym bardziej klienci którzy pozniej te autko kupowali.Wiec nie wiem na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski....... :?:
mlodyy Opublikowano 16 Października 2006 Opublikowano 16 Października 2006 robili tam autko mojemu koledze mimo ze jest ich sasiadem to tak wymienili progi ze drzwi ocieraly a po pierwszej zimie bylo to samo.A ich metody przerazaja szpachla szpachla i z fiata 126p zrobia ci stara jak bedziesz chcial . :razz: witaj kolego juz nie pierwszy raz prosze cie do zapoznania sie z regulaminem a ty masz to w nosie,powoli trace cierpliwosc
Rekomendowane odpowiedzi