Armi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dzięki , myślałem że jak ktoś ma wypaśną b8 to nie patrzy na takie staruszki EOT
saint4 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 wichalm dzis te spaliny nic nie wyniuchalem, moze qrde mi sie wydaje. Armistead ...niewazne jaki samochod wazne jaki wlasciciel!!!
Grzesiekkbc Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Czy po odpaleniu silnik pracuje równo czy ma wahania obrotów?
saint4 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 pracuje rowno, poniewaz to nie moje auto zadko mam okazje nim jezdzic , ale dzisiaj zrobilem nim pona setke i nie zauwazylem nic podejrzanego.
mati101086 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Nie wiedziałem gdzie napisać bo mnóstwo tych tematów ma małe pytanie mianowicie dzisiaj przeprowadziłem test a mianowicie jechałem za moja czwórka I zaobserwowałem następująca rzecz ze podczas jazdy kopci na taki jakby bardzo jasno szary kolor praktycznie cały czas chyba ze porusza się stała prędkością to wtedy nie kopci. No chyba ze jak mocniej wcisne gaz z szarego robi się czarny gdzie może tkwić problem
LU_Angel Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 a katalizator to Ty masz w tej swojej B5 ?? teraz jest taka pogoda że autko ma prawo dymka sobie puścic na biało, lub szaro... temperaturka spadła...
mati101086 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Szczerze tu jeszcze nie zaglądałem od kupna auta więc nie wiem czy kat wciąż jest. Ja rozumie ze kopci jak zimny a tu non stop na ten szary kolor
LU_Angel Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 nie ma na to reguły kolego.... moja po zrobieniu trasy nawet 200km w obecnych warunkach atmosferycznych też sobie dymi.... takie uroki jesień/zima
mati101086 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 skoro mowicie to pewnie macie racje oby to nic zlego
Rekomendowane odpowiedzi