Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Radio Concert a Iphone 3gs/4 albo ipod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie kolegów.

Jedno pytanko dotyczące radia model Concert II. Czy da się to radyjko w jakiś sposób połączyć z Iphonem 3gs, iphonem 4 albo ipodem?

Nie działa mi płyta, nie chce zmieniać radia a i tak wolałbym słuchać muzyki którą mam na wyżej wymienionych urządzeniach.

Za każde dobre słowo i rade serdeczne dzięki.

Opublikowano

Dołączę się do pytania a dodatkowo powiem że mój ma uchwyt na telefon i kabel mikro jack (2,5) w schowku którym chyba się powinno telefon podpiąć, ale ja próbowałem i nic nie słychać ani rozmowy ani muzyki nawet z mp4, wchodziłem w menu radia i jest coś o telefonie a i tak nic nie reaguje. Radio miałem ustawione na x stacji radiowej. Trzeba coś włączyć czy nacisnąć aby to zadziałało?[br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 18:48_________________________________________________wyciągnąłem radio popatrzyłem i, ten kabelek w schowku idzie do anteny, pomiędzy kablem antenowym a radiem jest wstawka rns i ten kabelek z tego wychodzi a jeśli chodzi o telefon to jest kostka podpięta tylko wchodzi gdzieś głębiej więc chyba nic nie podłącze do tego :confused4:

Opublikowano

Ja używam Densiona - ma pewny uchwyt zakładany na kratki wentylacyjne, dzięki któremu odtwarzacz (iPod touch 1gen) jest pod ręką i łatwo nim sterować. Podłączony jest pod gniazdo zmieniarki. Przyciski przewijania z radia również działają bezproblemowo. Polecam.