Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mercedes-Benz w201 250d OM602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miałem 290GD ten typ silników jest nie do zajechania... a co wlejesz do baku to będzie jechać :kox:

Tylko nie lej słonecznikowego na zimę mój miał później problem z paleniem :polew:

Opublikowano
  • Autor

leje zwykłą albo bio :decayed: z biedrony to tak jak mówisz, na lato można zatankować :decayed:

na bio oprócz smrodu nie ma żadnej różnicy w spalaniu czy w mocy (to drugie to może dlatego, że tu mocy nie ma :decayed: )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

patrzcie no, to chyba już drugi mesiek tu prezentowany ?:>

Opublikowano
  • Autor

patrzcie no, to chyba już drugi mesiek tu prezentowany ?:>

no drugi drugi :wink4:

zima idzie, tylny napęd.. ojj czuję, że będzie dobrze :decayed:

Opublikowano

Ładny ładny znajomy miał kiedys takiego nie do zajechania autko i bardzo wygodne ale - to ze mial tylko jedno lusterko elektryczne:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

a po co drugie? lustarka ustawia się raz na jakiś czas, gorzej z szybami. :wink4:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:34_________________________________________________hmm, coś wszystko stanęło w miejscu... ale obiecuję się poprawić :tongue4:

ostatnio wpadły zimówki i dziś wrócił kołpak :bag:

antena dwubatowa, kolorowa, cięta, gięta pierdo*nięta ustąpiła miejsca oryginalnej niestety manualnej, ale chcę skompletować całość, tj: przełącznik cała antena el. i wymiana całego przewodu antenowego, a będzie okazja bo:

będzie pranie całej tapicerki jeszcze przed świętami :cool1:

zrobiłem też resztę kontrolek itp, takie tam gówna...

no i szukam szukam pewnych rzeczy :gwizdanie:

zastanawiam się nad przodem auta - ciemne migacze + ciemne lampy + czarny gril? czy może pomarańczowe migacze, białe lampy (tak jak teraz) i gril... co z nim... :mysli: bo na tył zdecydowałem się na czarne hella i tylko czekam na odpowiedź z pewnego źródła :naughty:

Opublikowano

nie ruszaj przodu, dobrze jest :good:

Opublikowano
  • Autor

nie jest dobrze :P

migacze mam do wymiany i tak, bo są popękane troszkę. i wydaje mi się, że pomarańczowy migacz i gril od avantgarde oraz białe lampy byłyby ok :decayed:

a tu małe foto z małego spotkanka ze znajomym:

dsc03440gj.jpg

Opublikowano

tak to miało wyglądać?

aaazl.jpg

aaaaki.jpg

a tu łap bonus :wink4:

asalo.jpg

Opublikowano
  • Autor

no coś koło tego, tylko cały gril chciałem czarny - ten chrom też :tongue4:

ale gleeeba by się przydała :naughty:

Opublikowano

to całego chyba nie ogarnę, a jeśli nawet to nie dzisiaj :hi:

Opublikowano
  • Autor

nie ma problemu, i tak jest dobrze, mam jakiś pogląd na sytuację :good:

wielkie dzięki mistrzu :decayed:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 23:51_________________________________________________mała ciekawostka, od początku myślałem, że silnik jest zmieniony z 2.5 turbo na zwykłego diesela, okazało się, że cały blok jest oryginalny z 2.5 turbo :P brakuje turbiny i osprzętu - nie wiem dokładnie czego ale mam zamiar się dowiedzieć :P

Opublikowano

To co będzie świstak montowany? skoro taki silnik to koszta duże by chyba nie były.

Opublikowano
  • Autor

To co będzie świstak montowany? skoro taki silnik to koszta duże by chyba nie były.

tak na używanych częściach myślałbym, że koło 1000-1500zł by się zakręciło. narazie nie wiem. jak trafię w dobrych pieniądzach to napewno.

wczoraj wyczyściłem cały bagażnik, wszystkie odpływy, cały brud, koło, plastiki, dywan, i zrobiłem porządek z przewodami oraz założyłem nową lampkę w bagażniku.

dzisiaj wyprałem podłokietnik i tylną kanapę, umyłem i wysprzątałem całość :P

dzisiejsze:

dsc03459l.jpg

Opublikowano

no coś koło tego, tylko cały gril chciałem czarny - ten chrom też :tongue4:

ale gleeeba by się przydała :naughty:

O nieee :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Wyglad oczywiscie kwestia gustu, auto nalezy do Ciebie i zrobisz co bedziesz chcial ale to mi troche zalatuje "wies" tuningiem...

Predzej dazylbym do takiego efektu jak ma Twoj znajomy, pomaranczowe kierunki, taki grill, i bez gleb. 190´ na ulicach jest pelno, ale w takim stanie to juz rzadkosc.

Zachowac go tylko w jak najlepszym stanie w oryginale i bedzie piekny :), i kto wie czy za ladnych pare lat jeszcze bys tego auta z nawiazka nie sprzedal, takie moje zdanie ;)

A tak to fura super :good::hi:

Opublikowano

kto wie czy za ladnych pare lat jeszcze bys tego auta z nawiazka nie sprzedal, takie moje zdanie ;)

Sory ale 190? rozumiem 124 który jest coraz trudniejszy do znalezienia w dobrym stanie. Cena MB 190 przez długi czas o ile w ogóle nie zacznie drożeć, takie moje zdanie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

też uważam, że nie ma co się rozczulać nad w201.. to żaden klasyk, ani limuzyna itp.

a 190tki w germanie ładnie wyglądają :wink4:

transporter, pooglądaj sobie 190 z czarnym przodem :D albo czarne lampu i gril avantgarde :good:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 10:13_________________________________________________można zamknąć. jest następca :gwizdanie:

Opublikowano

można zamknąć. jest następca :gwizdanie:

pochwalisz się ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

może. to co kupiłem serią już nie jest :P jak zrobię zdjęcia ładne po umyciu to ogarnę może jakiś temacik :P