Dibo Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Widziałem ostatnio na żywo tego Passata CC i jak dla mnie to
T-żółw Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Passat CC ciekawa opcja ale na mnie szału nie zrobił, ot kolejny passat natomiast CLS ciągle mi się podoba
MARCIN607 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 2x A7 na wynos poprosze-jest bezkonkurencyjna i moze Rapide
Gość mmcv Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Aston jak to ASton :kox: tylko z tego co pamietam w ktoryms DB wsadzili przelaczniki od Fiesty ... :thumbdown: Szkoda ze bmw nie wejdzie jak dla mnie jest koksiarskie na maxa. A7 super. Passat... nie no widzialem na zywo bez emocji - vw to nie moj typ zdecydowanie. Porsche jest dziwne a Maserati za***iste . Cls-ik jest bomba
David Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 a7 kozak szkoda ze bmw zrezygnowalo z cs.ale jak konkurencja wypusci swoje produkty to napewno bmw nie odpusci,przeciez tu o kase chodzi tylko kiedy ja sobie takie cos kupie....
endriuu Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Aston juz jezdzi. Panamera sie nie umywa...
Thom4s Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Widziałem Panamerę Turbo na żywo we Francji, stała obok mnie na miejscu parkingowym pod supermarketem i na żywca wydaje się większy niż na zdjęciach, tył średnio mi się podobał. Aston mi się wcale nie podoba, jak każdy chyba i to strasznie usterkowe samochody. Szefa znajomy miał 2 i mówił, że nigdy więcej. Maserati to samo.
Maciek80 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Nie ma czegoś takiego jak limo-coupe. Albo to albo to. A te tutaj to hatchbacki same. No może któryś to sedan. Ale na pewno nie coupe.
endriuu Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 Jeśli chcesz być taki precyzyjny (lub prowokacyjny - jak wolisz) - to są Liftback`i...
Maciek80 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jeśli chcesz być taki precyzyjny (lub prowokacyjny - jak wolisz) - to są Liftback`i... To zależy, niektórzy bawią się w rozgranicznie liftbacków i hatchbacków, inni nie. I w obu przypadkach jest prawidłowo. Klapy się zawsze unoszą przy otwieraniu i zawsze się "haczą" o haczyk/zaczep przy zamykaniu. Więc jak dla mnie liftback=hatchback.
endriuu Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 liftback to liftback. hatchback to hatchback. gdyby było to samo - miało by wspólna nazwę.
Maciek80 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 liftback to liftback. hatchback to hatchback. gdyby było to samo - miało by wspólna nazwę. Nie Endriuu, to jest to samo, tyle że nazwę hatchback stosuje się głównie do samochodów niższych klas (np. kompakty typu golf) a liftback do aut z wyższej półki (np Mondeo). I własnie dlatego że te nazwy kojarzą się głownie z Astrami, Mondeo czy Golfami to dla aut typu CLSa, Panamery czy Passata CC, spece od marketingu wymyślili nazwę limo-coupe, czterodrzwiowe coupe itp.
Rekomendowane odpowiedzi