Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Limo-coupe nowy segment...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem ostatnio na żywo tego Passata CC i jak dla mnie to :kox:

Opublikowano

Passat CC ciekawa opcja ale na mnie szału nie zrobił, ot kolejny passat :decayed:

natomiast CLS ciągle mi się podoba :good:

Opublikowano

Tylko że to inna klasa i cena :wink4:

Opublikowano

2x A7 na wynos poprosze-jest bezkonkurencyjna i moze Rapide :slina:

Opublikowano

Aston jak to ASton :kox: :kox: tylko z tego co pamietam w ktoryms DB wsadzili przelaczniki od Fiesty ... :thumbdown: :thumbdown:

Szkoda ze bmw nie wejdzie jak dla mnie jest koksiarskie na maxa. A7 super. Passat... nie no widzialem na zywo bez emocji - vw to nie moj typ zdecydowanie. Porsche jest dziwne a Maserati za***iste :) . Cls-ik jest bomba :slina:

Opublikowano

a7 kozak :kox: szkoda ze bmw zrezygnowalo z cs.ale jak konkurencja wypusci swoje produkty to napewno bmw nie odpusci,przeciez tu o kase chodzi :decayed: tylko kiedy ja sobie takie cos kupie.... :mysli:

Opublikowano

Aston juz jezdzi. Panamera sie nie umywa...

aston-martin-rapide-production-ready-2.jpg

Opublikowano

Widziałem Panamerę Turbo na żywo we Francji, stała obok mnie na miejscu parkingowym pod supermarketem i na żywca wydaje się większy niż na zdjęciach, tył średnio mi się podobał. Aston mi się wcale nie podoba, jak każdy chyba i to strasznie usterkowe samochody. Szefa znajomy miał 2 i mówił, że nigdy więcej. Maserati to samo.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak limo-coupe. Albo to albo to. A te tutaj to hatchbacki same. No może któryś to sedan. Ale na pewno nie coupe. :polew:

Opublikowano

Jeśli chcesz być taki precyzyjny (lub prowokacyjny - jak wolisz) - to są Liftback`i...

Opublikowano

Jeśli chcesz być taki precyzyjny (lub prowokacyjny - jak wolisz) - to są Liftback`i...

To zależy, niektórzy bawią się w rozgranicznie liftbacków i hatchbacków, inni nie. I w obu przypadkach jest prawidłowo. Klapy się zawsze unoszą przy otwieraniu i zawsze się "haczą" o haczyk/zaczep przy zamykaniu. Więc jak dla mnie liftback=hatchback.

Opublikowano

liftback to liftback. hatchback to hatchback. gdyby było to samo - miało by wspólna nazwę.

Opublikowano

liftback to liftback. hatchback to hatchback. gdyby było to samo - miało by wspólna nazwę.

Nie Endriuu, to jest to samo, tyle że nazwę hatchback stosuje się głównie do samochodów niższych klas (np. kompakty typu golf) a liftback do aut z wyższej półki (np Mondeo). I własnie dlatego że te nazwy kojarzą się głownie z Astrami, Mondeo czy Golfami to dla aut typu CLSa, Panamery czy Passata CC, spece od marketingu wymyślili nazwę limo-coupe, czterodrzwiowe coupe itp.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...