Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Co kupić pod 2din?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Panowie zmieniam konsole na 2din. Co grającego kupić? Ori navi czy coś innego? Poleccie coś. Koszt maksymalny 700zł

Opublikowano

cieżko będzie z czymś pod 2din za ta kwotę ;(

Opublikowano

No dobra niech będzie tysiąc. Najwyżej poczekam tydzio dłużej. Ori navi powinno styknąc?No dobra niech będzie tysiąc. Najwyżej poczekam tydzio dłużej. Ori navi powinno styknąc?

Opublikowano

Z ori jest sporo zabawy z podłączeniem, za to wygląd pasuje do deski z drugiej strony inny sprzęt jest bardziej rozwojowy, trudna decyzja :kox:

Opublikowano

ORi jest z d*py, nawet RNSE :gwizdanie: za tysiaka spokojnie wyrwiesz w uzywce cos sensownego, kwestia tylko na czym Ci głównie zalezy i do czego ma to głównie słuzyć

Polecam od siebie szukać czegos co jest z SD i ma BT :wink4: a na fabryke nawet nie patrz

Opublikowano

Jeżeli ori navi + to pamiętaj że potrzebujesz jeszcze zmieniarki wejście na płyty jest tylko do map.

Opublikowano

Głównie potrzebuje to do... Wyglądu :decayed: Czasem sobie chce posłuchać muzy lub radia. Navi mam oddzielną więc to odpada. Kowi a twój ile kosztował?

Opublikowano

ok 900zł :wink4: ale to kosztowało mnie prawie 4 miechy polowań na alegro[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 20:09_________________________________________________jak dla wygladu to wstawiaj fabryke, choc ja bym tego i dla wygladu nie załozył :wink4:

Opublikowano

Skoro fabryka nawet płyt audio nie czyta to odpada na dzieńdobry :) Będę szukał ale póki co muszę kilka innych spraw ogarnąć.

Opublikowano

Skoro fabryka nawet płyt audio nie czyta to odpada na dzieńdobry :) Będę szukał ale póki co muszę kilka innych spraw ogarnąć.

dodam ze RNSE ma karty SD, ale tylko do 2gb :thumbdown: w dzisiejszych czasach to wielkie G :wink4:

Opublikowano

A jak z podłączeniem? Instalacja od concerta podejdzie?

Opublikowano

A jak z podłączeniem? Instalacja od concerta podejdzie?

jak kupisz blaupunkta to pewnie i tak, ale do reszty nie podejdzie trzeba adapter albo rzeźbić z kablami

Opublikowano

Kowi daj jakiegoś linka :)

Opublikowano

Kowi daj jakiegoś linka :)

linka do czego?

jak adapter to

http://allegro.pl/glosniki-tyl-sub-adapter-do-audi-a3-a4-a6-a8-i1742339958.html i będzie grało :good:

a jak radio to

peingi i naviheveny bym sobie odpuscił, lepiej cos markowego dorwać[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 20:59_________________________________________________Masz takie jak moje

http://allegro.pl/pioneer-avh-3200bt-dvd-divix-usb-zmiana-kolorow-i1784196764.html[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:04_________________________________________________http://allegro.pl/2din-pioneer-avic-f700bt-navi-cd-sd-usb-i1778984836.html z nawigacją[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:05_________________________________________________A ja poszukuje okazji takiego czegos

http://allegro.pl/system-nawigacji-dla-serii-avh-avic-f-220-nowy-i1766651079.html

moze trafie na kogos co nie będzie wiedział co sprzedaje :decayed:

Opublikowano

jeżeli chcesz dla wygladu to ładuj navi plus do tego kupisz emulator zmieniarki i masz muzykę na sd pendrive a płyty to juz po woli przezytek :naughty:

Opublikowano

I tak zrobię :naughty:

Opublikowano

weź pod uwage ile cie to wyniesie :decayed: radio min 400zł + zmieniarka 350+ :kox:

czapki z głów :hi:

Opublikowano

Zmieniarke mam :) o ile pasuje ori od concerta II?

Opublikowano

a czy takie cos mozna zalozyc do przedlifta ? czy trzeba konsole zmieniac ? wiem ze nie mam takiego otowru duzego pod to , ale ktos chyba na forum rzezbil w konsoli z przedlifta ....