Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wadliwe ekrany w telefonach Nokia N8 i C7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: mam zamiar zamówić enkę w Orange, szukałem opinii na różnych forach na temat tego telefonu i trafiłem na ciekawy problem :strzal:

Mianowicie wadliwe matryce.

W Waszych fonach pewnie też ten problem występuje czy występował, jeżeli tak to czy nie ma problemu z wymianą na nowy, i pytanie dla wtajemniczonych, czy może aktualizację symbiana na anne czy belle coś dają, czy tylko serwis? :kwasny:

Daję linka do pełnego opisu problemu...

http://www.symbianmobile.pl/nowosci/wadliwe-ekrany-w-telefonach-nokia-n8-i-c7.html

http://www.symbianmobile.pl/nowosci/oficjalny-biuletyn-nokia-dotyczacy-wadliwych-ekranow-w-nokia-n8-i-c7.html

Opublikowano

Kolega miał ten telefon właśnie z takimi objawami i z tego co pamiętam to mówił że gwarancja nie jest uwzględniana w tym wypadku, więc się go pozbył.

Opublikowano

Mi wydaję się że dopóki telefon jest na gwarancjii to powinni usunąć ten problem w ramach gwarancji.Chociaż mój kolega ma Nokię N8 już dłuższy czas i na razie jest b.zadowolony i nie dostrzega jakiś większych wad. :)

Opublikowano
  • Autor

Kolega miał ten telefon właśnie z takimi objawami i z tego co pamiętam to mówił że gwarancja nie jest uwzględniana w tym wypadku, więc się go pozbył.

jest to wina fabryczna więc producent musi zamienić wadliwą część na nową, z tego co czytałem w Nokia Care właśnie. Skąd wiedział że gwarancja nie uwzględnia?
Opublikowano

Miałem N8 i miała tą wade, ale w mneijszym stopniu, w normalnym użytkowaniu nie miałem z tym problemów i co ciekawe nie za kazdym razem było widoczne to przebarwienie koloru :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jak się sprawowała? warto ją kupić? mam na oku jeszcze Samsunga Wave 8500, Samsunga Galaxy S+, LGika Swift Black

Opublikowano

ja nie narzekałem :wink4: symbian poprawiony wzgledem porpzedników działał dosć szybko, wiadomo android toto nie był, ale jeśli telefon to nie konsola dla ciebie to bardzo fajny zgrabny system :wink4: od stycznia do sierpnia raz jeden mi sie tylko zawiesił że musiałem reseta strzelic kombinaca przycisków.. Aparat fotograficzny bije na głowe konkurencje, mozesz zapomnieć o braniu normalnego kompakta :wink4: pare fotek w moim wątku o A4 :wink4:

Niestety go zgubiłem :wallbash: jedyna rzeczą której mi w nim brakowało to fizyczne przyciski słuchawki :gwizdanie: smsy dosć dobrze sie pisało, telefon sam sprawdzał uaktualnienia systemu.

Teraz zastanawiam sie czy nie wziaść go drugi raz :gwizdanie:

Opublikowano

jest to wina fabryczna więc producent musi zamienić wadliwą część na nową, z tego co czytałem w Nokia Care właśnie. Skąd wiedział że gwarancja nie uwzględnia?

Pamiętam jak mówił, że nokia umywa ręce. Za bardzo się nie zagłębiałem w temacie, więc nie wiem czy on pisał do serwisu czy z jakiegoś forum się dowiedział.