zibolek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, mam dosyć ciekawy problem... mam nabitą klimę - jest czynnik i ciśnienie - sprawdzone w warsztacie, kompresor się załącza - sprawdzone optycznie jednak nic a nic nie chłodzi. Przestało z dnia na dzień. Ma ktoś może rozwiązanie tego problemu ? W serwisie powiedzieli, że coś z elektroniką, ale nie stać mnie w tej chwili żeby im auto zostawić. Może z Wami rozwiążę problem? Bardzo proszę o pomoc. pozdrawiam[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 15:46_________________________________________________dodam jeszcze, że czynnika jest ok 600 gram, czyli tyle ile powinno być...
vdm Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 sprawdź błędy na klimatroniku i napisz tutaj
zibolek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 pojechałem do innego warsztatu, bo mi się ta sytuacja podejrzana wydawała i się okazało, że połowy czynnika nie było... temat zamknięty... gdzieś jest nieszczelność...
Nizin5 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 sprawdzaj rurki rureczki od klimy.. przekichane. tez to przerabiałem ostatnio u siebie i w ojca sharanie ;/
Rekomendowane odpowiedzi