Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Chip a podzespoły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 288 brembo oro i ferrodo ds... daja rade :good:

Opublikowano

Ja powiem tak : nie ma kasy , nie ma zabawy :naughty: wszyscy macie rację ( ceny są różne i zalezą od lokalizacji i umiejętności właściciela )

Opublikowano

Ja dodam od siebie że seryjne hamulce to nawet do auta po programie nie sterczają.A co dopiero coś więcej ,ale może ja za dużo hamuję :gwizdanie:.

Opublikowano

Ja w 99% jezdze sam... auto wazy 1380 Kg + moje 85... i nie jestem z tych do cisna do konca 200 Km/h i pozniej podłoga... Mi te nawiercane pasuja...

Opublikowano

To przejedź się autem które ma hamulce :gwizdanie:

Ja nie wiem jak do serii można dawac 288mm :thumbdown:

Opublikowano

Mi ostatni na autostradzie przy prędkości 210km/h zajechała ciężarówka droge która jechała 90km/h i ledwo wyhamowałem. Jak bym miał seryjne hamulce 288/245 to nie miał bym żadnych szans. Większa moc i długa skrzynia biegów sprzyjają jeździe z większą prędkością.

Opublikowano

prawdą jet że seryjne heble w b6 to porażka,różnica jest najbardziej zauważalna jak się zapoda większe... :gwizdanie:

Opublikowano

Ostatnio jechałem seryjną b6 ...... to ani nie jedzie jak też seryjne hamulce to porażka :thumbdown: ale może się przyzwyczaiłem do swoich :mysli:

Opublikowano

wszystko zalezne do czego auto... czy do latania czesto w trase czy słuzy jako dupowoz po miescie i czasami podłoga

Opublikowano

Mocne auta poznaje się po wielkości hamulców, to nie przypadek :cool1:

Ludzie inwestują w moc i wygląd a zapominają (?) o podstawach takich jak hamulce czy dobre opony.

Pamiętam pomodzoną esę z seryjnymi hamulcami w tvn turbo :facepalm:

Opublikowano

wszystko zalezne do czego auto... czy do latania czesto w trase czy słuzy jako dupowoz po miescie i czasami podłoga

Jak się robi 200 koni czy nawet więcej w aucie to chyba nie poto żeby jeździć 50km/h po mieście :wink4:

Opublikowano
Jak się robi 200 koni czy nawet więcej w aucie to chyba nie poto żeby jeździć 50km/h po mieście wink4

ja robie tylko po to zeby pochwalic sie wykresem :facepalm:

Opublikowano

Jak się robi 200 koni czy nawet więcej w aucie to chyba nie poto żeby jeździć 50km/h po mieście :wink4:

a ja tam jeżdżę nawet czasem tak :D

Mocy używam tylko dla sowjego bezpieczeństwa, wyprzedzanie na trasie, zjechanie ze skrzyżowania, zawstydzenie 3.0tdi Ot najpotrzebniejsze sprawy :hi:

Opublikowano
zawstydzenie 3.0tdi

no to jest najpotrzebniejsze :naughty: szczegolnie w marce na 3 litery :gwizdanie:

Opublikowano
zawstydzenie 3.0tdi

no to jest najpotrzebniejsze :naughty: szczegolnie w marce na 3 litery :gwizdanie:

tylko tam jak legenda głosi chyba występuje litera D tylko... ale nie wiem nigdy z tyłu nie oglądałem :rolleyes:

Opublikowano

jest wątek o hamulcach :cool1:

Opublikowano
Skoro tak piszecie o hamulcach to jakie polecicie do mocy koło 380nm?

to nie ma tak... ze pod moc...

mozesz miec 1z i upalac jak szmate i 312 beda małe :naughty: