zlota1977 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam, posiadam niunie w wyposażeniu z szyberdachem i od jakiegos czasu jak mocno popada to mam całe tylne siedzenie zalane zaraz przy drzwiach.Problem dotyczy dwóch stron, woda leje się po słupkach i zalewa siedzenie od góry, czyli oparcie i siedzenie podejrzewam że problem leży w odpływach od szyberdachu. Przednie sprawdziłam i są drożne ale nie wiem jak idą tylnie czy po słupku czy aż na tył samochodu??? Druga sprawa chciałam rozebrać słupki ale nie wiem za bardzo jak się za to zabrać? Moze ktoś juz przeprowadzał takie działania???? Proszę o pomoc :>
MarianekZg Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Aniu było siedzieć w Polandzie a nie uciekać - byś podleciała na spota, by się zrobiło Tak na poważnie to może to być odpływ szyberdachu, u mojego znajomego było to samo i wiem, że rozkładał, czyścił, kombinował szyberdach i pomogło
zlota1977 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 a ja tylko dmuchłam z kompresora w odpływy od szyberdachu i woda już nie leci do środka to tak na marginesie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi