Kuczmen Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam. Chcę zdemontować plastikowy uchwyt w drzwiach pasażera (ten gdzie jest przycisk od elektrycznego podnoszenia/opuszczania szyby). Z tego plastiku schodzi mi farba. Chcę ją zdrapać i na nowo umalować, a jeśli efekt będzie niezadowalający to kupię ten plastik w ASO. Proszę o pomoc
greg2505 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 panel jest przykręcony od środka bez zdjęcia boczka nic nie zrobisz
Kuczmen Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 panel jest przykręcony od środka bez zdjęcia boczka nic nie zrobisz OK. Może mi ktoś napisać jak tam się dostać? Co odkręcać, co zdejmować, w jakiej kolejności.
pakotomasz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jest tego trochę na forum. Poniżej jeden z przykładów: http://www.a4-klub.pl/smf/wnetrze/all_b6_demontaz_tapicerki_przednich_drzwi-t3947.0.html
risones Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Na allegro nowy ok 100 polecam nie warto kombinować za tą cene
lukaszooo Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 zalerzy czy lubisz rezac przy aucie czy nie jesli lubisz wywal lewa i prawa strone i maluj powiem szczerze ze jesli ladnie nalorzysz ok 5 warstw bedzie super wygladac a na allegro kupisz tylko i wylacznie malowane raczki ..... przerabialem to w b5... taka mala rada przed zdjeciem boczka kup w aso ok 5 spinek trzymajacych boczek, przy zdejmowaniu wszystkie nigdy nie przetrwaja
vertus69 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Sprawdź w serwisie ceny.Ja za lewa stronę na cztery szyby zapłaciłem 62PLN więc na stronę pasażera powinno być taniej.Na Alledrogo kogoś pogięło z ceną.
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Kolego Kuczmen moze bys poprawil tego kulfona w watku :gwizdanie: DemontaZ
marcin_o23 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 nie ma sensu malować, kup w aso cena naprawdę znośna, na allegro nawwet takich rzeczy nie szukaj, a demontaż i montaż to prościzna, tylko od razu w aso kup sobie nowe spinki bo podczas demontażu lubią pękać
Kuczmen Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Wezmę nowe z ASO Przy okazji chciałbym też wymienić ten okrągły włącznik od świateł. Może mi ktoś z Was podać numery tych części, żebym bezproblemowo mógł je sobie zamówić?
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Przy okazji chciałbym też wymienić ten okrągły włącznik od świateł. Może mi ktoś z Was podać numery tych części, żebym bezproblemowo mógł je sobie zamówić? Niestety to wystepuje jako calaosc
Kuczmen Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Przy okazji chciałbym też wymienić ten okrągły włącznik od świateł. Może mi ktoś z Was podać numery tych części, żebym bezproblemowo mógł je sobie zamówić? Niestety to wystepuje jako calaosc A numery pozostałych części?
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Wlacznik swiatel wraz z tymi plastikiem cosie wyciera z przodu wystepuje jako calosc
Kuczmen Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Wlacznik swiatel wraz z tymi plastikiem cosie wyciera z przodu wystepuje jako calosc Rozumiem Ale chodzi mi o te plastiki w drzwiach, gdzie zamontowane są przyciski od szyb sterowanych elektronicznie [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 14:38_________________________________________________Odświeżam Czy ktoś zna i może mi podać nr tych plastików gdzie znajdują się przyciski od szyb elektrycznych?
marec-ki Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Podjedź do ASO znajda w ETCE ewentualnie zdejmij boczek i wyjmij te plastiki i zobacz numery
marcin_o23 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 oni ci w aso podadzą po twoim vinie, jest kilka modeli i kolorów
Rekomendowane odpowiedzi