Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Demontaż uchwytu pasażera w drzwiach...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcę zdemontować plastikowy uchwyt w drzwiach pasażera (ten gdzie jest przycisk od elektrycznego podnoszenia/opuszczania szyby). Z tego plastiku schodzi mi farba. Chcę ją zdrapać i na nowo umalować, a jeśli efekt będzie niezadowalający to kupię ten plastik w ASO.

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

panel jest przykręcony od środka bez zdjęcia boczka nic nie zrobisz

Opublikowano
  • Autor

panel jest przykręcony od środka bez zdjęcia boczka nic nie zrobisz

OK. Może mi ktoś napisać jak tam się dostać? Co odkręcać, co zdejmować, w jakiej kolejności.

Opublikowano

Na allegro nowy ok 100 polecam nie warto kombinować za tą cene

Opublikowano

zalerzy czy lubisz rezac przy aucie czy nie jesli lubisz wywal lewa i prawa strone i maluj :kox: powiem szczerze ze jesli ladnie nalorzysz ok 5 warstw bedzie super wygladac a na allegro kupisz tylko i wylacznie malowane raczki ..... przerabialem to w b5... taka mala rada przed zdjeciem boczka kup w aso ok 5 spinek trzymajacych boczek, przy zdejmowaniu wszystkie nigdy nie przetrwaja

Opublikowano

Sprawdź w serwisie ceny.Ja za lewa stronę na cztery szyby zapłaciłem 62PLN więc na stronę pasażera powinno być taniej.Na Alledrogo kogoś pogięło z ceną.

Opublikowano

nie ma sensu malować, kup w aso cena naprawdę znośna, na allegro nawwet takich rzeczy nie szukaj, a demontaż i montaż to prościzna, tylko od razu w aso kup sobie nowe spinki bo podczas demontażu lubią pękać

Opublikowano
  • Autor

Wezmę nowe z ASO :) Przy okazji chciałbym też wymienić ten okrągły włącznik od świateł. Może mi ktoś z Was podać numery tych części, żebym bezproblemowo mógł je sobie zamówić? :)

Opublikowano

Przy okazji chciałbym też wymienić ten okrągły włącznik od świateł. Może mi ktoś z Was podać numery tych części, żebym bezproblemowo mógł je sobie zamówić? :)

Niestety to wystepuje jako calaosc :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Przy okazji chciałbym też wymienić ten okrągły włącznik od świateł. Może mi ktoś z Was podać numery tych części, żebym bezproblemowo mógł je sobie zamówić? :)

Niestety to wystepuje jako calaosc :confused4:

A numery pozostałych części? :)

Opublikowano

Wlacznik swiatel wraz z tymi plastikiem cosie wyciera z przodu wystepuje jako calosc :)

Opublikowano
  • Autor

Wlacznik swiatel wraz z tymi plastikiem cosie wyciera z przodu wystepuje jako calosc :)

Rozumiem :)

Ale chodzi mi o te plastiki w drzwiach, gdzie zamontowane są przyciski od szyb sterowanych elektronicznie :)[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 14:38_________________________________________________Odświeżam :)

Czy ktoś zna i może mi podać nr tych plastików gdzie znajdują się przyciski od szyb elektrycznych?

Opublikowano

Podjedź do ASO znajda w ETCE ;) ewentualnie zdejmij boczek i wyjmij te plastiki i zobacz numery ;)

Opublikowano

oni ci w aso podadzą po twoim vinie, jest kilka modeli i kolorów