bartjast Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam koledzy. Ostatnio zauważyłem, że przy wyłączeniu zapłonu przy włączonych światłach światła mijania mi gasną zostają tylko postojówki. Ksenony założone fabrycznie, vag nie pokazuje błędów. Czy to gaśnięcie jest normalne? Z góry dziękuję za pomoc.
Arek956 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Tak - jest to normalne. Dokładnie zgadzam się z przedmówcą, tak powinno być więc masz wszystko ok
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A jaki wlacznik swiatel masz normalny czy z funkcja AUTO , masz czujnik zmierzchu w lusterku no i sprawa kodowania jakie masz w lampach 55 ?
bartjast Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Mam normalny włącznik (bez auto), nie mam czujnika zmierzchu w lusterku. Kodowania w lampach nie pamiętam
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Mam normalny włącznik (bez auto), nie mam czujnika zmierzchu w lusterku. Kodowania w lampach nie pamiętam To jest wszystko w porzadku
bartjast Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dzięki serdeczne. Uspokojony
Arek956 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dokładnie tak musi być bo tak jest w B5 i w B6 również.Możesz spać spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi