Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Potrzebny wzmacniacz antenowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio przy myciu CCCO udało mi się urwać antenę :embarrassed: Była już skorodowana, utleniona na łączeniu ze wzmacniaczem, a ja jej tylko pomogłem. Szukałem takiego wzmacniacza na allegro, ale nic nie znalazłem. Problem polega na tym, że mam telefon w podłokietniku i wzmacniacz nie może być pierwszy lepszy. Może ktoś posiada taki, a nie zaśniedziały, bo na moim radio ciężko łapało sygnał, albo będzie w ASO i mógłby się dowiedzieć o cenę nowego? Oto nr. który na nim jest: 4B9 035 501. Poniżej zdjęcie takiego, jaki jest mi potrzebny. 4b9035501a-5030-1210231452664434360.jpg

cimg43587l035ybs41.jpg

Opublikowano

W ASO u gajosa 273zł :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki. Chyba będę szukał używki, bo cena powala :polew:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 19:10_________________________________________________A może ktoś wie, czy da się to rozebrać i przełożyć to całe mocowanie anteny z innego wzmacniacza, niekoniecznie o tym samym kodzie seryjnym? Bo nie uśmiecha mi się wydanie takiej kasy na nówkę, a znaleźć używkę jest ciężko. Ewentualnie szukać może innego wzmacniacza pasującego do A4 B5, rezygnując z działania telefonu(którego i tak nie używam)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc,

Z szukaniem uzywki bym sobie darowal. U mnie byl identyko wzmacniacz i wyrobione mocowanie bata, stracilem sporo czasu na szukaniu, bez rezultatow. Kupilem w koncu stope taka trojkatna (wzmacniacz wbudowany w stope), wyciagnalem koncowke/wtyczke/gniazdo z mojego starego wzmacniacza, dolutowalem do kabla od nowo nabytej stopy i w ten sposob fabryczny kanbel antenowy (ten pociagniety pod tapicerka) pasowal bez problemu do nowego wzmacniacza. Jeszcze cos kojarze, ze musialem zmienic/zarobic koncowki od +12V ktore idzie odseparowane od radia na wzmacniacz.

Cos takiego kupilem:

http://allegro.pl/antena-vw-golf-4-passat-b5-skoda-wzmacniacz-i1801551872.html

tylko u mnie byl dodatkowo wyprowadzony przewod +12V obok kabla antenowego.