Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Przepływomierz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam u siebie plastikowy przepływomierz. Musze go wymienić i zastanawiam się czy musi być o takich samych numerach i plastikowy czy może być blaszany i o innych numerach. Mój motor do ADR 97R.

Z góry dzięki i pozdr.

Opublikowano

tylko ori i tylko serwis..2 lata gwarancji i byc moze zaplacisz polowe jesli oddasz swoj.Oczywiscie ten model musi byc w programie regeneracji..Zamienniki to o dupe rozbic :hi:

Opublikowano

panowie ja ostatnio wymieniałem przepływke na QAP-a... i musze wam powiedziec ze nie jest taka zła, wiadomo że nie jest to ori ale autko odzyskało moc i normalne spalanie... nie wiem jak to jest z innymi firmami ale ja z tego QAP-a musialem skorzystać bo niebyło mnie stać wywalić od razu: 650 przepływka + 30 wymiana + 80 komputer a takie są realia że jak chcecie mieć gwarancje to tak wygląd to cenowo w serwisie... a tu za 230 masz przepływke która jest może i podróbą ale produkowana w niemczech i mechanicy polecają tą firme...

Opublikowano

Kolego możesz założyć przepływki z 1.6 ADP i 1.8 ADR z lat 95 - 97 , czy metalowa czy plastikowa obudowa nie ważne takie same parametry, ważne żeby była wtyczka na 3 piny, jak nie masz kasy kup używkę są w naprawdę w dobrych pieniądzach, zamienniki bardzo często zdarza się że nie trzymają parametrów.

Opublikowano
  • Autor

Kolego możesz założyć przepływki z 1.6 ADP i 1.8 ADR z lat 95 - 97 , czy metalowa czy plastikowa obudowa nie ważne takie same parametry, ważne żeby była wtyczka na 3 piny, jak nie masz kasy kup używkę są w naprawdę w dobrych pieniądzach, zamienniki bardzo często zdarza się że nie trzymają parametrów.

Dzięki serdeczne :hi:

Opublikowano

a teraz pokaż jak mierzy ta przepływka

Opublikowano

a teraz pokaż jak mierzy ta przepływka

Lub napisz objawy jakie występują,że chcesz ją wymienić