Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Czy zakładać gaz do 1.6 jaka instalacja , może zwykła ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podatek akcyzowy na LPG nie zmienił się od 2005 r. i wynosi niecałe 70 gr na litr paliwa, a po za tym zimą zapotrzebowanie na LPG – jako paliwo nie tylko silnikowe, ale także grzewcze – wzrasta, co przekłada się na zwiększone koszty zakupu.

Opublikowano

:hi: Przy dzisiejszych cenach gazu 2,79 i przymiarki wprowadzenia akcyzy na gaz zastanawiam się na założeniem instalacji podtlenku LPG :decayed: , spalanie benzyny mam niecałe 8 l :mysli: PB 5,20 , dziękuje wszystkim za info :good:

W mieście masz niecałe 8 litrów ? :)

Mi teraz AHL jara 17 litrów gazu ... 50 minut stania na 12km w korku ... 2 razy dziennie 5 razy w tygodniu ... średnia spalania 15-17 litrów. :) Cena gazu w Gdańsku 2.9

Opublikowano

A w poznaniu LPG ok. 2,70zł/1L :naughty:

Opublikowano

Gaz w góre, a od nowego roku ropa w góre i bądź tu mądry co kupić

Opublikowano

Bilet miesięczny :evil:

Opublikowano

:hi: Przy dzisiejszych cenach gazu 2,79 i przymiarki wprowadzenia akcyzy na gaz zastanawiam się na założeniem instalacji podtlenku LPG :decayed: , spalanie benzyny mam niecałe 8 l :mysli: PB 5,20 , dziękuje wszystkim za info :good:

Mi teraz AHL jara 17 litrów gazu ... 50 minut stania na 12km w korku ... 2 razy dziennie 5 razy w tygodniu ... średnia spalania 15-17 litrów. :) Cena gazu w Gdańsku 2.9

17 litrów :blink: coś masz nie tak z tym AHL, miałem ADP i tam osiągnięcie wyniku powyżej 13 litrów to był wyczyn :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

spalanie Pb95 mam w mieście 8l a trasa 50 km dziennie w granicach 7,5l /100km predkosc do 140 km :polew::chytry: 06.11.2011 Bochnia Pb95 5.39 zł/l