olo2 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Witam posiadam w mojej audiczce beżową tapicerkę. Jest ona w super stanie jak na ten rok samochodu wizualnie praktycznie nówka.Tak się zastanawiam czy ekonomicznie by nie było sobie kupić odkurzacz piorący. Ponieważ nie urzywam pokrowców i choć dbam wiadomo że się i tak trochę zabrudza. W konkretnej firmie piorącej tapicerkę koszt okolo 200 zł. Jak myślicie warto, za podpowiedzi z góry dzięki
greg2505 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 wg mnie lepiej oddać do czyszczenia niż samemu się bawić dobry odkurzcz kosztuje + szampony itd chyba raczej nie opłacalne w końcu tak często nie będziesz prał
olo2 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Opublikowano 3 Września 2011 Czesto nie no raz w roku mysle wystarczy. Odkurzacz i tak się by przydał i do innego urzytku niż w samochodzie. Trzeba to rozpatrzyć
davidoati Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 A z ciekawości orientujecie się ile kosztuje wyczyszczenie tapicerki ? W pon popytam się u siebie ile kosztuje
fayera Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 by przydał i do innego urzytku niż w samochodzie żona to ma dobrze z tobą btw jeżeli zamierzasz coś więcej to kupuj...
Kamyk Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 daj se spokój z tym odkurzaczem - więcej z tym zachodu niż się może wydawać raz na rok jak oddasz do przeprania tapicerkę w zupełności wystarczy, no i będzie profi zrobione a do tego, biorąc pod uwagę częstotliwość takich ofert na portalach w zakupach grupowych, to nie są duże pieniądze ...
marcin248 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 W leroy merlin w lublinie kupując środek do czyszczenia dywanów , wykładzin itp szampon ok 50zł min kaucja 100zł i pożyczasz na dobę odkurzacz piorący raz na próbę można zobaczysz co to potrafi u mnie wykładzinę jasną w pokoju dało radę ale jak nowa nie wygląda , jak się spodoba poszukasz i kupisz jak raz na rok to może nawet tak taniej wychodzi niż oddać komuś auto raz na rok do prania , a korzystając z okazji może się w domu przydać a jak się żona rozpędzi to i ci może w aucie wyczyści
laguna Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 jak dobrze nie wupłuczesz to wystarczy potem kropla i robi się zaciek
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Dla mnie sprawa nieopłacalna . Znam kolesia ktory pierze tapicerki nie tylko w samochodzie ale i inne domowe cuda . dojezdza i ma swoj sprzet a ceny za tapicerke w aucie zaczynaja sie od 50zł w zaleznosci od zabrudzenia cena rosnie
Rekomendowane odpowiedzi