hidden22 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Witam. Mam pytanie, czy idzie wymienić przedni panel uchwytu kubka?? bo chce przełożyć swój panel przedni do innego uchwytu kubka. Jeśli idzie to gdzie trzeba podwarzyc itd pozdro [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 13:10_________________________________________________zdjalem przedni panel w uchwytu kubka i teraz nie wiem jak soprezynka taka mala przychodzila tam zeby ten przedni panel odskakiwal... mzoe ktos wie jak powinna byc ona
krupskim Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Ta sprężynka siedzi w takim wgłębieniu ze szczelinką. Nie mam zdjęcia i nie bardzo wiem jak to opisać , ale pasuje tylko w jedno miejsce. Przy składaniu odczep te ramiona po bokach , 4 sztuki. Wtedy przód ci się rozłozy i możesz zamontowac panelik przedni nie łamiąc zaczepów.Nasuniesz go na jeden koniec spręzynki , zaczepy wprowadzisz w gniazda a potem poskładasz ramiona.
hidden22 Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 dzięki dzięki już rozpracowalem
Rekomendowane odpowiedzi