iiyama.44 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Witam Mam problem jak w temacie. Znajomy mówił, że nazywa się to "spalony lakier". Wygląda to jakby ktoś się bawił lakierem w sprayu. Jak można takie coś usunąć bo szpeci to bardzo moją Emmy. Zdjęcia postaram się wrzucić jak tylko pogoda się poprawi
HaVoK Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Spróbuj spolerować na pierwszą próbę.
Nizin5 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 papier wodny 2500 na mokro delikatnie a potem maszyna do polerki + dobra pasta + dobry wosk na wykonczenia polecam paste 3M i wosk farecli
iiyama.44 Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 Nie jestem w tym temacie oblatany papier wodny 2500 na mokro delikatnie a potem maszyna do polerki + dobra pasta + dobry wosk na wykonczenia polecam paste 3M i wosk farecli o jaką pastę chodzi? papierem nie zrobię kolejnych plam jeszcze większych? może lepiej pasta tempo albo coś w tym stylu? Tak to mniej więcej wygląda: https://picasaweb.google.com/103171710602091871532/Plamy?authkey=Gv1sRgCIbYn9jNu4SNRw PS: Patrzyłem na allegro na ten wosk, na niektórych aukcjach jest podany kolor różowy, na niektórych nie ma żadnego. Czy każdy będzie pasował i który najlepszy?
Rekomendowane odpowiedzi