MultiPanda69 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę, ale trudno. W samochodzie mam zamontowane radio symphony + AMI oraz bluetooth, żeby połączyć telefon. Ostatnio z nudów chciałem sprawdzić czy mogę jakoś połączyć laptopa (wbudowany bt) z samochodem. Poszedłem więc do auta włączyłem laptopa i bez najmniejszego problemu połączyłem go z samochodem. Laptop odczytał samochód jako zestaw głośno-mówiący (co było do przewidzenia), ale co ciekawe puściłem muzykę w laptopie, gdy był on połączony z samochodem, jednak muzyka nie grała z użyciem głośników laptopa, czyli dźwięk zapewne był wysyłany do samochodu - nasuwa mi się teraz pytanie, co można zrobić żeby dźwięk, który wychodzi z laptopa i jest przesyłany do samochodu grał na głośnikach w samochodzie? Dla pewności rozłączyłem laptopa od samochodu i muzyka normalnie grała na głośniczkach w komputerze. Do AMI mam kabel pod I-POD-a, a na nim mogę mało muzyki zmieścić. Wiem, że można kupić kabel do AMI z końcówką bluetooth albo mini-jack, ale może jest jakieś rozwiązanie, którego nie znam? Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Nie wiem jak jest z muzyka z laptopa ale masz moze wejscie AUX w schowku w tunelu ? tam podlanczasz kabelek i dowolne urzadzonko
MultiPanda69 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 Niestety aux nie mam (gdybym miał bym się nie pytał co można zrobić), ale ktoś ułamał zaślepke od aux , więc mam dziure - ale ma to swoje dobre strony bo biegną pod tym schowkiem rurki od 3-strefy klimatyzacji dla pasażerów z tyłu, więc gdy mam włączony nawiew na tylna kanape to zimne powietrze dobiega do schowka i prostym sposobem mam chłodzony schowek - co prawda chłodzi się tam raczej przy dłuższych podróżach, ale zawsze coś. Mi się udało przy dłuższej podróży schłodzić puszkę coli A może ktoś ma taki zestaw: http://www.ebay.co.uk/itm/2010-Audi-A5-S5-Accessory-Bluetooth-Streaming-Audio-Kit-/130570799043?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e66a047c3 nr części 4F0 051 510 J ?
Rekomendowane odpowiedzi