krystek56 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Witam, Mam problem z przednią prawą szybą. Gdy otwieram szybę, mniej więcej gdy jest otwarta jedna trzecia, słyszę trzask i otwierają się drzwi. Po prostu puszcza zamek i się otwierają Do tego dochodzi problem że prawe drzwi nie da się otworzyć z zewnątrz! Stało się to wtedy kiedy musiałem zostawić psa w aucie i zostawiłem mu całkowicie otwarte prawe okno. Po przyjściu ten problem pojawił się. Najwidoczniej coś wpadło do środka. Proszę powiedzcie mi jak najprościej naprawić ten problem [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
wijar Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Najprościej to ściągnąć boczek i zerknąć co się faktycznie dzieje:). Być może, że spadło cięgło i szyba zawadza o nie przy opuszczaniu i dlatego drzwi się otwierają. To by też tłumaczyło brak możliwości otwarcia drzwi z zewnątrz
hidden22 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 zrob tak jak mowi wijar poki nie sciagniesz boczku to nie ebdziesz wiedzial co tam siedzi !
darkle Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Pies coś musiał namieszać. Przyciśnij go do muru, może się przyzna co zrobił Jak nie pozostaje tylko ściągać tapicerkę i sprawdzić co się urwało. Najprędzej strzelił jakiś plastik od mechanizmu szyby i zawadza o cięgno od klamki.
Lu-Gi Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Linka moze spadła i gdzieś sie zablokowała
Rekomendowane odpowiedzi