Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Montaż turbosprężarki z CAH 03L145701A na kolektorze AVF AWX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wszystko poskładane, wszystko ładnie pasuje :) Tylko jest mały problem, nie wstaje :strzal::decayed: Coś jest źle podłoączone, nie było czasu żeby wczoraj poprawić, nie miałem kiedy vaga podpiąć, autem przejechałem moze 2 km. Dziś lub jutro sprawdze wszystko

Opublikowano

w ogóle czy późno ?

Opublikowano

Jak masz odłożony hajs to zawsze mozesz zlożyć pompki hybrydowe na bazie AL :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

w ogóle czy późno ?

Już wszystko jest ok, nie wstawała wogole auto jechało samym silnikiem. Jedna wtyczka była źle zapięta i pokazywało błąd przepływki. Wystarczyło ja wpiąć i auto zaczęło jechać. Pierwsze odczucia to nie jest źle :tongue4:

Postaram się wrzucić loga, chociaż nie wiem czy to ma sens teraz, przydała by sie korekta softu i wywalenie kata :)[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 17:28_________________________________________________Logi Cah na 3 biegu

Z katem

http://vaglog.rtnet.pl/mikolajwarchol_59514.html

Kat wyciety

http://vaglog.rtnet.pl/mikolajwarchol_59515.html

Auto cały czas nie jest zestrojone.

Flansz z 2 talerzyków nie zdała egzaminu, pojawiły sie przedmuchy :gwizdanie: Teraz jest jednolita (11mm) z kazdej srony są szpilki narazie daje rade :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Mikołaj a masz może zdjęcie tej flanszy pod kolektor wydechowy?

Opublikowano

ja wole rurę niż strumienicę

zamiennik od gruchota to nie strumienica tylko cos na wzor dp z malutkim tlumikiem sam jezdze juz od dluzszego czasu na takim wynalazku i jest ok.

Od gruchota ten zamiennik kata to DP nawet nie przypomina bo rurki są zdecydowanie za małej średnicy.Te rurki są mniejszej średnicy niż wylot z turba bo wspawane są w środek kołnierza/flanszy.

u mnie zamiennik od gruchota styknął i wyszło +200... :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Zdjecia nie mam, ewentualnie moge zrobic z góry ale to sam krążek bedzie widać. Powinien byc wzór z którego wycinaliśmy w warsztacie u kolegi, jak bedzie to dam w czawartek info co i jak.

Co do zamiennika od gruchota to daje rade, wylot z turbo ma 44mm rura od gruchota ma średnicy zwenętrznej 51 mm o ile dobrze pamietam, ale napewno nie jest węższa i nie blokuje przelotu.