Opublikowano 13 Czerwca 200818 l Autor no faktycznie każdą część trzeba sprawdzać bo albo jest k...wsko droga albo tańsza niż zamiennik
Opublikowano 12 Maja 200917 l Odkopie temat. Koledzy a orientujecie sie moze jak wyglada sprawa zmiany w sedanie B7? U mnie tez jakieś bąble powyłaziły i chcę zmienić. Nie wiem tylko czy ona jest wciskana czy jakoś klejona dodatkowo.
Opublikowano 17 Maja 200917 l Odkopię troszkę temat, czy ktoś mógłby napisać jak zdemontować tą listwę? bo ona niby wchodzi trochę pod ten plastik i jakbym chciał ją wyciągnąć jakoś do góry to się nie da. Nie chcę nic urwać dlatego proszę Was o wytłumaczenie jak ją zdemontować
Opublikowano 17 Maja 200917 l Tam sa zaczepy co 1,5 cm. Takze moze byc ciezko. Sam jestem zainteresowany co i jak bo bede zmieniac..
Opublikowano 17 Maja 200917 l Tam sa zaczepy co 1,5 cm. Takze moze byc ciezko. Sam jestem zainteresowany co i jak bo bede zmieniac.. Możesz powiedzieć gdzie kupujesz/kupiłeś listwę? Bo myślę jutro podzwonić po serwisach Audi w Krakowie i popytać o ceny.
Opublikowano 17 Maja 200917 l Mam takie 2 listwy chromowane w stanie idealnym na sprzedaz. Na pewno duuuzo taniej niz w ASO
Opublikowano 17 Maja 200917 l ASO to traktuje jako część jednorazową, jak raz ściągną to już zakładają nową
Opublikowano 17 Maja 200917 l Flyer przesłałbyś fotkę? ile chcesz za taką listwę? Będzie pasowała do Avanta B6 2002 ?
Opublikowano 17 Maja 200917 l Do kazdego B6 bedzie pasowac. Nie wiem jak z B7. Listwy bede mial w reku za pare dni jak odbiore auto od lakiernika [stoi na zmianie zderzakow].
Opublikowano 30 Maja 201016 l Wlasnie wymienilem te liste, bo miala purchle. Chyba nie ma sensu szukac po szrotach. Nowa w salonie kosztuje 82.26 PLN. mi za czarna, krzykneli 170zl
Opublikowano 1 Czerwca 201016 l Wlasnie wymienilem te liste, bo miala purchle. Chyba nie ma sensu szukac po szrotach. Nowa w salonie kosztuje 82.26 PLN. mi za czarna, krzykneli 170zl ja sprzedałem za 90 zł