Mario82A4 Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 No wiem , tak zrobie jak powinno być , będą i daszki :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 a ja jak bede mial troche wiecej czasu se normalne przerobie z daszkami a wrazie czego, zawsze mi sluzy spawarka do plastiku :gwizdanie:
Mario82A4 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 a ja jak bede mial troche wiecej czasu se normalne przerobie z daszkami a wrazie czego, zawsze mi sluzy spawarka do plastiku :gwizdanie: Ja też będe przerabiał normalne nadkole ale dopiero jak załatwie spawarke bo bez tego raczej nie da rady
Polko_V Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 a ja jak bede mial troche wiecej czasu se normalne przerobie z daszkami a wrazie czego, zawsze mi sluzy spawarka do plastiku :gwizdanie: Ja też będe przerabiał normalne nadkole ale dopiero jak załatwie spawarke bo bez tego raczej nie da rady normalnie ladnie na tej spawarce mozna zarobic ...tu 50, tam 50, tam 25, tam 100, tam 200, itd i uzbiera sie sumka
Mario82A4 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 A to fakt , za spawanie ładnie kasóją , szybko sie zwraca taki zakóp . A wsumie nie ma dużo filozofii tylko trzeba sie troche pobawić
OGr Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 w Krakowie mam kolesia co robi mi drobne rzeczy za 10-15 zł więc kolego chyba musisz poszukać innego fachowca ;-)
Polko_V Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 owszem 10-15 zl za drobne typu ulamany uchwyt z lampy itp, ale ciekawe czy ten koles by wzial tyle za spawanie zderzaka (w dodatku w czesciach on byl) po kolizji z pontiaca firebird z 90roQ :gwizdanie: ja skasowalem 400 po znajomosci a zderzak nie do zdobycia tym bardziej przedni i nie gadaj, bo srednio biora 1cm drobnego pekniecia za 1zl i faakt trzeba miec zylke do tego i troche plastycznych umiejetnosci...to takie male OT a na temat przerobienia nadkola na esowe to poprobowalem troche i da sie ladne daszki zrobic
Rekomendowane odpowiedzi