Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kabelek

Opublikowano

kabelek może do jakiegoś podświetlenia pociągniety. sprawdź czy pojawia sie tam 12V po właczeniu swiateł

a czarna kostka to najprawdopodobniej od termometru. masz w liczniku? pokaz licznik od przodu

Opublikowano

czyli ta czarna wtyka od FISu

z tym że jesli chodzi o instalacje to ktos kto ma FIS musi pomóc coś więcej.

a co do tego kabla to ja obstawiam jakieś podświetlenie ale musisz sprawdzić czy po właczeniu świateł pojawia sie tam 12V

a może to jakaś samoróbka do tego by po odpaleniu samochodu właczało sie podświetlenie zegarów bo jak wiadomo klimatronik podświetla sie od razu i tak ten ktoś to wykombinował.

Co do tego błedu to raczej nie szukał bym przyczyny w liczniku tylko w samym czujniku.

Opublikowano

miałem podłączony zestaw głośnomówiący nokia ale wywalilem to, może jakiś prąd do tego szedł ale aż z kostki od licznika hmm?

no dziwne własnie.

sprawdź gdzie dokłądnie on leci. jak już ustalisz to sprawdx to co pisałem wyzej.

Opublikowano

a masz w ogóle te wtyczkę tam? bo może być tak że nie było fisu w tym samochodzie a ktoś dołozył taki licznik tylko niema do niego instalacji. No a fis działa poprawnie? bo raczej nie powinien :wink4:

Opublikowano

no wszystko sie swieci spalanie chwilowe, dystans, spalanie średnie, ile czasu silnik włączony, temperature i jak tam czegos brakuje np płynu do spryskiwaczy to pokazuje :D to chyba dobrze działa :P

no to zgłupiałem i w takim wypadku nie wiem co to za czarne gniazdo. A masz taką czarna wtyczke i wpinasz w ten licznik własnie w to gniazdo?

Opublikowano

nie ma w samochodzie takiej małej czarnej wtyczki są tylko 3 kostki takiej samej wielkości:

niebieska po lewej, po środku szara poziomo, i po prawej stronie zielona

napisz do kolegi Krycha on w tym się babrze całymi dniami to powinien pomóc :wink4:

Opublikowano

wtyczka od nadajnika radiowego

Opublikowano

nie od radia tylko od ustawiania godziny (radiowo, nie mylić przez radio)