Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z centralką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od wczoraj mam problem z centralnym zamkiem a własciwie z domykaniem szyb i szyberdachu z pilota. Po wcisnieci przycisku na pilocie zamykaja sie wsyztskie drzwi bagaj i tak dalej ale nie dosuwaja sie szyby i szyberdach;/ . Patrzylem w Vag-u ale zadnych bledow nie ma. Ma ktoś jakieś pomysłu ?

Opublikowano

Rozumiem, że przycisk zamykania trzymasz cały czas wciśnięty tak? Jeżeli tak to trzeba chyba jakieś kodowanie zrobić, chociaż ta możliwość zależy chyba też od modułu komfortu.

Opublikowano
  • Autor

Nie trzymam po prostu naciskam raz i tyle, wcześniej mi zamykał a teraz coś raz zamknie raz nie :mysli: nie wiem czym to spowodowane :wallbash:

Opublikowano

a miales robiony ten mod czy auto mialo tak od nowosci? bo jak ktos dorobil to ze przy zamykaniu auta zamykaja sie szybki bez ciągłego naciskania guzika, to moze cos się odczepiło/odlutowało

Opublikowano
  • Autor

Od kad kupiłem autko to miało tak że jak nacisnalem zamykanie auta to automatycznie sie domykały szyby i szyber, z kluczyka normalnie sie domykaja zobacze jutro z opcja przytrzymania czy działa.

Opublikowano

ja w swoim musze zamknąć a potem nacisnąć jeszcze raz i przytrzymać.. dodam że to ori system ;)

Opublikowano
  • Autor

ja w swoim musze zamknąć a potem nacisnąć jeszcze raz i przytrzymać.. dodam że to ori system ;)

Dokładnie tak jest, tylko nie wiem dlaczego tak wcześniej nie musiałem :mysli:

Opublikowano

a nie kopales gdzies vagiem ?

Opublikowano
  • Autor

Nic nie zmianiałem, Vagiem sprawdzałem jak zaczęło się coś walić czy sa jakieś błedy na centralnym ale nic nie ma dlatego nie wiem co jest grane :kwasny: