Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] 8,5J x 19 ET 48 Czy podejdzie do B6 quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopaki mam pytanko czy ta felga 4F0601025BA podejdzie bez problemu do B6?? Czy moze trzeba jakies dystanse, pierscienie centrujace itp?? Pozdrawiam

felg_1.jpg

Opublikowano

powinna podejść, kilak osób z forum ma tą felgę - jest z RS4 B7

Opublikowano

powinna podejść, kilak osób z forum ma tą felgę - jest z RS4 B7

Wzor podobny ale z et48 nie pochodzi z RS4 a A6 C6 o ile dobrze pamietam.

Felga podejdzie bez problemu :)

Te z allegro co wkleiles podobno stan igla wiec mysle, ze warto :wink4:

Opublikowano

Podejść podejdzie ale przydały by się dystanse z 10-15mm.

Opublikowano
  • Autor

Zastanawiam sie nad tymi felgami dosc powaznie. Chciale m 3 ramienne rs ale ciezko trafic cos dobrego w dobrej cenie. Dzieki za zainteresowanie. Pozdrawiam

Opublikowano

Zakładałem do mojej b6 8Jx18 ET48 opona 235/45R18 i przód obcierał przy skręcie, a na tyle odległość koła ok 2-3mm od sprężyny. Więc przy jeszcze szerszej feldze - 8,5 może być ciężko. Bez dystansu się chyba nie obejdzie.

Opublikowano
  • Autor

Zakładałem do mojej b6 8Jx18 ET48 opona 235/45R18 i przód obcierał przy skręcie, a na tyle odległość koła ok 2-3mm od sprężyny. Więc przy jeszcze szerszej feldze - 8,5 może być ciężko. Bez dystansu się chyba nie obejdzie.

Chlopaki mial ktos jeszcze do czynienia z takimi felgami jak w tytule?? Sprawa dosc pilna bo aukcja pomalu sie konczy:) Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak byś załozył opone taką jak ma być czyli 235/40/R18 to by nic nie obcierało

Opublikowano

A nie przypadkiem 225/40/18
Opublikowano

Chlopaki mial ktos jeszcze do czynienia z takimi felgami jak w tytule?? Sprawa dosc pilna bo aukcja pomalu sie konczy:) Pozdrawiam

Ja latalem na 19`, 9J i opon ka 235/35 :cool1: Tył czasem przytarl w kilka osob :gwizdanie: ET na 35 wypada zrobic :gwizdanie:

Opublikowano

hejka ja osobiście jeżdze na takich samych felgach tylko że czarnych już od pięciu lat i nic mi nie ociera nawet pod max.obciążeniem! Musisz się tylko liczyć z remontem felg poparu latach bo się krzywią i niszczą.Idealny rozmiar opon to 235/35/19.

Opublikowano

Zgadza się, dlatego podałem rozmiar opony jaka była na feldze. Chciałem tylko podkreślić i podpowiedzieć koledze który pyta, że przy tych wymiarach felga od wewnętrznej strony siedzi bardzo blisko. Osobiście zastosowałbym mały dystans no i oczywiście rozmiar opony 235/35R19

Opublikowano
  • Autor

Dzieki chlopaki za odpowiedzi i za zainteresowanie tematem. Na chwile obecna te felgi mi uciekly ale szukam dalej:) Piszesz o krzywieniu masz na mysli oryginaly czy moze jakies podrobki?? Pozdrawiam[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 21:38_________________________________________________Felgi zakupione:) Takie jak na zdjeciach tylko ze z oponami 255/35 - nic nie obciera itp ale autko mimo ze jest na zawieszeniu 1BV to i tak jakos wysyko stoi:( Dystansow nie bede zakladal bo calkiem ladnie wypelniaja nadkola a nie chcialbym aby obcieralo cos przy zaladowanym aucie. Pozdrawiam i dzieki wielkie za zainteresowanie

[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 08:52_________________________________________________

Opublikowano

pokaż jakieś foto

Opublikowano
  • Autor

Dzis zrobilem jakies dwie fotki na szybko ale autko brudne i niema tego efektu:(

DSC00691.jpg

DSC00694.jpg

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Dzis zrobilem jakies dwie fotki na szybko ale autko brudne i niema tego efektu:(

DSC00691.jpg

DSC00694.jpg

to ori? :cool1: Bo nie sa tak wyprofilowane jak RS`owe :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Tak ori (4F0601025BA) tylko ze to sa z et48. Typowe RS maja et29 dlatego bardziej maja srodki schowane.

pozdrawiam