KruchyB7 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Witam. Chciałbym zmienić w mojej audi radyjko bo seryjne ma tylko cd nawet bez zmieniarki. Nie mam kasy na zwykłą zmieniarke ani na tą cyfrową z usb itd a radio w domu leży i sie marnuje:) Otóż wyjąłem oryginalne radio żeby sie upewnić że po kupieniu zestawu do montażu innego radia przejściówka będzie pasować i tu problem :( Moim oczom ukazały sie kostki ale jakoś dziwnie podłączone kable.... tak ma być czy coś ktoś kombinował? Przypomne że radio seryjne concert nagłośnienie BOSE A4 B7
domin79 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 ...było kombinowane i to nieżle , teraz masz podłączone niby jak ori ale zapewne jak zapodasz odpowiednią przejściówe to zagra i inne radyjko
KruchyB7 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 no dobra tylko dlaczego zasilanie mam wpiete w jedna kostke iso a sygnał głośnikowy jest na tej trzeciej kostce? nigdzie nie moge znaleźć takiej przejściówki....
Rekomendowane odpowiedzi