lennox Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Witam, ktoś z Was jest w posiadaniu płytki z językiem PL do BNSa 5.0? Najlepiej z KRK lub okolic. Chciałem podłączyć pod navi telefon, ale BT w tel nie wykrywa nic w aucie. Jak mogę sprawdzić czy mam podłączony moduł BT do mojego BNSa? No chyba że trzeba to magicznie aktywować gdzieś w menu serwisowym navi.
gucioslaw Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 A jesteś przekonany że masz bluetooth? Jeśli tak to przy włączonym BT w telefonie powinien Ci wykryć urządzenie w typie "Audi UHV 4cyfry" . Pozostaje wtedy jedynie sparować oba urządzenia. W samym BNS nic się nie uruchamia - ja przynajmniej nie uruchamiałem i nie spotkałem się z taką opcją.
wrclaguna Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Wszystko masz na forum wystarczy troszke wysilku i poszukac
lennox Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 Dzięki za radę, wrclaguna ale na forum nie ma konkretnie jak sprawdzić czy jest BT. Widziałem tylko info dot. wykrywania przez telefon i dot. rozkręcania jeśli się ma zamiar zakładać taki moduł. Chciałem się tylko upewnić że może inaczej da się sprawdzić czy taki moduł jest np: VAGiem.
wrclaguna Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Jak masz mozlowosc to sprawdz Vagiem czy polaczysz sie z 77 telefonem . Polskie Menu popytaj u czarnego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=44595
lennox Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 O taką odpowiedź chodziło. Jak sprawdzę to dam znać. Dzięki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi