Borys usa Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 co moze byc przyczyna ubycia cieczy chlodzacej z a4 18 quatro[br]Dopisany: 23 Luty 2008, 06:37 _________________________________________________jesli nie ma wytcieku
bratpit Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 napisz jakie duże te ubytki bo czasami jest tak że sie sączy np na blok i odrazu paruje to cieżko to zlokalizować. W najgorszym wypadku może być wydmuchana uszczelka pod głowicą.
martinno Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Witaj,ja miałem wycieki z czujnika temperatury,było to widać po białawo czerwonym osadzie.Wymontowałem czujnik i przeczyściłem,po zamontowaniu przestało już ubywać płynu.
Borys usa Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Opublikowano 23 Lutego 2008 ubytek jest nie duzy,ale natyle upierdliwy ze kontrolka od cieczy zapalila sie,ale plyn nie przedostal sie do oleju.a czy jest mozliwe ze od duzych mrozow ilosc plynu moze byc mniejsza.dzieki pozdrawiam[br]Dopisany: 23 Luty 2008, 15:25 _________________________________________________a gdzie znajduje sie ten czujnik temperatury.ja mam a4 18quatro 2003 siedze w usa i nie jestem pewien ile ta fura ma koni.
Pikolo Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja też musiałem dolewać co jakiś czas około 0,5l na 2 tyg okazało aię że pompa wodna ciekła..........
Rekomendowane odpowiedzi