Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Co zamiast RNS-E??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:mysli: :mysli: w sumie nie wygląda to najgorzej a jak do tego spełnia wszystkie funkcje :mysli: :mysli:
Opublikowano

no najgorzej nie wygląda, ale jednak co ori to ori:)

;)

ale i tak ze wszystkiego na co dzien nie bedziesz korzystać, więc nie wiem czy jest sens kupować jakiegoś chinola za 2500 jak można mieć za 1700 ori

:)

Opublikowano
  • Autor

niby racja ze co ori to ori sam długo tam twierdziłem ale rnse + np "blutocz" to już koszt coś około 2500zł wiec rozpatruje różne formy :mysli:

Opublikowano

no tak tu się zgodze ale weź pod uwage że musisz jeszcze kosz 2 dinowy miec dlatego powiedzialem ze 1700. a do tego masz kontrolowanie z kierownicy a jak wygląda to w tym urządzeniu jest to samo?

jak coś szukasz to ja bym się zastanowił, a najlepiej jak byś miał informacje od kogoś kto z takiego czegoś korzysta wtedy mógłbyś podjąć decyzje, ale powiem ci że wygląda naprawdę dobrze;] w porownaniu ze to nie ori :gwizdanie:

ja bede myślał o 2 dinowce za jakis czas najgorsze jest to ze rns-e nie odtwarza filmow musisz dokupic do tego dvd za 700 stow jak nie lepiej;/

Opublikowano
  • Autor

no tak tu się zgodze ale weź pod uwage że musisz jeszcze kosz 2 dinowy miec dlatego powiedzialem ze 1700. a do tego masz kontrolowanie z kierownicy a jak wygląda to w tym urządzeniu jest to samo?

jak coś szukasz to ja bym się zastanowił, a najlepiej jak byś miał informacje od kogoś kto z takiego czegoś korzysta wtedy mógłbyś podjąć decyzje, ale powiem ci że wygląda naprawdę dobrze;] w porownaniu ze to nie ori :gwizdanie:

ja bede myślał o 2 dinowce za jakis czas najgorsze jest to ze rns-e nie odtwarza filmow musisz dokupic do tego dvd za 700 stow jak nie lepiej;/

no właśnie w tym jest problem, że złożenie dobrego kompletu na ori częściach to sumka robi się pewnie coś około 4000zł

Opublikowano

no dlatego powiem ci dobrze jest sie dobrze zastanowic;] automapa dvd zdjecia elegancko ciekawe tylko wlasnie co z kierownica i jakoscia dzwieku

Opublikowano

Pany tylko tak się zastanawiam :mysli: :mysli: :mysli:

pod opisem "Instalacja" jest fotka innego radia :confused4:

a pod "Nasze Realizacje" inne - bardziej Audi :naughty:

Może możemy kupić takie jak z "realizacji" :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

zadałem te pytanie sprzedającemu, i tez o kierate zobaczymy czy odpisze :hi:

Opublikowano
  • Autor

no to jak Ci odpisze to daj znac...czekamy

Opublikowano

sterowanie z kierownicy działa masz do wyboru taka wersje i taka:)

Opublikowano

no właśnie w tym jest problem, że złożenie dobrego kompletu na ori częściach to sumka robi się pewnie coś około 4000zł

Przy montażu tego sprzętu z aukcji, koszta też są nie małe i nie jest napisane jaki to ma tuner tv.

No i ciekawe czy na FIS coś wyświetla :mysli:, ale wątpię , a dla mnie jest to bardzo wygodne, zwłaszcza jak navi prowadzi lub ktoś zadzwoni :good:.

Opublikowano

Ktos na forum montował i wszystko dziala

Cos takiego http://allegro.pl/dynavin-audi-a4-i1816978826.html

w końcu jest to zamiennik dedykowany, wiec nie trzeba kupowac jakis adapterów i innych dupereli jak w przypadku montażu stacji markowej typu alpine itd