jamnikk Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Witam ! Przepaliły mi się trzy ledy w tylniej lewej lampie na klapie bagażnika. W salonie VW w Krakowie powiedzieli mi, że trzeba wymienić całą lampę ( koszt samej lampy 750 zł ), gdyż nie ma możliwości naprawy. Może ktoś słyszał jak i czy można naprawić same ledy ? Najlepiej gdzie w Małopolsce Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Ciezka sprawa Pierwszy raz slysze o przepalonych ledach z tylu w B8 czyzby jakies zwarcie bylo , bo jakas przyczyna musiala byc ? Ledy (diody ) takie same to bedzie ciezko dorwac , wydaje mi sie jak poszukasz jakis dobrej uzywki 150-250 PLN
radekpower50 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Witam odświeżam temat dzisiaj zauważyłem że przepaliły mi się dwie diody w tylnej lampie konieczna jest wymiana tej części lampy czy może da się to jakoś naprawić?
wrclaguna Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Nic nie zrobisz tylko wymiana lampy okazuje sie ze to nagminne w A4 B8 oraz A6
radekpower50 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 dzięki za podpowiedź też właśnie tak przypuszczałem ale po cichu liczyłem że uda się naprawić
widur84 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Mam ten sam problem. Juz mi 4 poszly na klapie. Ktos wie jaka moze byc przyczyna? Dziwne ze padaja w jednej czesci lampy.
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 A odkrec lampe i sprawdz czy nie masz sladów korozji Ostatnio wymienialismy u kolegi to była taka choinka
Rekomendowane odpowiedzi