Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Najlepsza trasa Wroclaw - Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopaki nie moge znalesc nic podobnego na necie a za tydzien musze zrobic trase Wrocław - Warszawa , wyjazd w nocy z niedzieli na poniedzialek musze byc na 8 rano na obrzezach wawy i powrot kolo 10 wyjazd z wawy . Czy ktos smiga ta trasa ? Zawsze jezdzilem przez olesnice , wielun , piotrkow trybunalski ale gdzies czytalem ze tam przed warszawa teraz cos remontuja a nie chce sie w ladowac w mega korki , jak ktos jechal ostatnio moze to czekam na propozycje , aha wole zrobic 30-40km wiecej niz jechac po dziurach :)

Opublikowano

Staraj się kierować z Wrocławia na Łódź. Droga Piotrków- Warszawa jest nieprzejezdna. Rozkopane 100km i nic się tam nie dzieje. Dziury, korki, mijanki, pułapki na drodze nawet na polskie warunki szokujące. No chyba że wybierasz się w drogę dobrym terenowym defenderem albo najlepiej czołgiem :evil: Ostatnio jechałem 4 godziny i nie było korków. Dawniej jechałem 1,5h. Do tego doliczyć trzeba z 1-2 godziny na dojazd z Janek do centrum. Dawniej lubiłem jeździć w nocy ale ostatnio po prostu się boję. Nigdy nie wiadomo teraz co może znajdować się na drodze, kiedy urwie się koło albo wyskoczy na jakimś garbie prosto w przydrożne drzewo albo latarnie.

Opublikowano
  • Autor

czyli tak trasa wroclaw - piotrkow mazowiecki - rawa mazowiecka - wawa odpda rozumiem ?

a co powiesz na trase poznan - wawa zeby pojechac i tamtedy do wawy ?

Opublikowano

Może tak do Piotrkowa, później na Łódź, Stryków, Sochaczew. Tą trasą kiedyś jechałem wychodzi o 40km więcej niż 8, ale teraz nie wiem czy z Łodzi do Wawy nie ma remontów.

Opublikowano

Witam,

uczęsczam tą drogą bardzo czesto 2-3 razy na tydzien. WIec jesli chodzi o przejazd w godzinach nocnych trasa piotrkow - wawa to polecam.

Jest rozkopana to fakt. Ale w nocy ruch znikomy i przy stałej predkosci np 90 100 jakos idzie. Uwazałbym tylko na wyjazd do Warszawy w godzinach porannych bo można tam stracic z dobra godzinke