Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Wykres AVF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z własnego doswiadczenia wiem ze jak masz dobrej marki opone 225, 190ps i niecale 400nm to na suchym na 2 biegu ci nie straci trakcji.

co najwyzej zapiszczy przy zmianie :good:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie to jest dobra mysl z przyspieszeniem na 3 biegu.. jakie kapcie moc, moment i jakie przyspieszenie :cool1:

Opublikowano

MAGIC87 zgadzam sie z tobą w 100% a temat juz odpuszczam. Bo zaniedługo sie przerodzi w typu "kto ma szybsze auto". Swoją drogą muszę wpaść kiedyś do cz-wy i zobaczyć te twoje cacko bo daleko nie mam :naughty:

Opublikowano

MAGIC87 zgadzam sie z tobą w 100% a temat juz odpuszczam. Bo zaniedługo sie przerodzi w typu "kto ma szybsze auto". Swoją drogą muszę wpaść kiedyś do cz-wy i zobaczyć te twoje cacko bo daleko nie mam :naughty:

:good:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie troche odkopie własny watek, mam lekki metlik w głowie.. przed chipem zmieniłem kąt synchronizacji i autko odpycha sie zdecydowanie lepiej, miałem -0,6 ~-1,1 a teraz zmieniłem na +1,1~1,7 o co tu chodzi?? przeciez kurcze specjalnie zmieniłem kat na wcześniejszy bo ponoc lepiej sie zbiera itd..

Opublikowano

Ja miałem program z katalizatorem robiony, teraz jakbym wywalił kata, to powinien odżyć troche i lepiej sie odpychać, bo na budziki ponad 200kkm... ale czy coś sie zmieni ? Mocy chyba nie przybędzie ? Jedynie łatwiej sie będzie wkręcał na obroty z dołu ? Dobrze rozumiem ?

Sorry że sie wciąłem w temat.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

Ja miałem program z katalizatorem robiony, teraz jakbym wywalił kata, to powinien odżyć troche i lepiej sie odpychać, bo na budziki ponad 200kkm... ale czy coś sie zmieni ? Mocy chyba nie przybędzie ? Jedynie łatwiej sie będzie wkręcał na obroty z dołu ? Dobrze rozumiem ?

Sorry że sie wciąłem w temat.

jedynie reakcja na gaz i moze +3ps w zaleznosci od zapchania kata

Opublikowano
  • Autor

No wiem ze na pózniejszy, ale czemu zauwazalnie lepiej sie autko odpycha?

Opublikowano

tak to napisales ze ciezko skapowac.masz softa czy nie?

Opublikowano
  • Autor

tak mam...

Opublikowano

zmierzyles czasowo jakis przedzial czy tylko dupohamownia ci to mowi?

Opublikowano
  • Autor

robie autem dosyc duże przebiegi, znam jego kazdy szczegół, tylko cos mi puknie, stuknie i zaraz wiem co to jest, i uwierz - zauwazyłem to jak to mowisz dupohamownia ale jest za***iście odczuwalna zmiana..