Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Parówka AFN .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Chciałem pokazać swoją Parówkę świeżo nabytą i ledwo przerejestrowaną .Motorownia to 1.9 tdi AFN . Autko jest z roku 1996 . Kolor czarna perła metalik . Kupione z giełdy w Berlinie . Ze względu na zniszczony środek dostało autko skórkę , kierownicę od audi a3 , navi dx z a8 , antenkę rekinek z a4 b6 czy jakiegoś tam innego audika , oraz tunel poliftowy :) licznik fis , dywaniki ori , polerkę i typowe zabiegi SPA - olej , rozrząd , zawieszenie aluminiowe . Mam kilka planów w głowie , ale mam jeszcze czas na to :)

audi1.jpg

audi2.jpg

audi3.jpg

audi4.jpg

audi5.jpg

[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 16:09_________________________________________________

audi7.jpg

audi9.jpg

[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 16:10_________________________________________________

audi8.jpg

[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 16:13_________________________________________________

audi6.jpg

Opublikowano

fajne radyjo :good:

Opublikowano

Ładny fajny zmień tylko przednie lampy na poliftowe i inny samochód będzie:D

Opublikowano
  • Autor

Montaż zderzaka S4 to numer 1 dla autka . A numer 2 to lampy .[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 17:51_________________________________________________I naprawa pływaka w zbiorniku .

Opublikowano

no no parówka na forum.. :> krzyś super auto reling na dach i koła na wiosne

bedzie bajera ...

Opublikowano

Wiele osób sprzedaje swoje auta aby kupic nowsze z wyposażeniem, którego im brakowało wczesniej ( np ja :wink4:) a ty zrobiłes odrotnie, ale jeśli tylko motorownia jest zdrowa to autko posłuży, dodatki zacne więc gratulacje :hi: Dorzuc poliftowe oświetlenie, felgę i wiele osób odwróci za nią głowę.

Opublikowano

Fotele i konsola na + :good:

Ale ta kiera z a3 trochę licho wygląda :disgust: strasznie plastikowa ta poducha

ostro ruszyłeś z modami jak na początek :naughty:

Opublikowano
  • Autor

We wcześniejszej a4 miałem typową od audi s4 i stwierdzam że ta od audi a3 jest taka sama a nawet lepsza - inna skóra nie wycierająca się , a poza tym tak samo leży w łapach :)

Opublikowano

ale mi chodzi o samą poduche :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kierownica kosztowała połowę tego co ta od a4 , więc dla mnie pasi :) Zresztą u żony w a3 jest taka sama i tym bardziej mi to pasi .

Opublikowano

Zdradzisz ile zderzak Ciebie wyniósł?

Opublikowano
  • Autor

Zderzak funkiel nówka oryginał - forum a4 , kratka - forum a4 , kratka - kolega .