Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 SEDAN] ZMIANA TYLNYCH LAMP ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jakbym zmieniał to chyba tylko i wyłącznie po liftach, przynajmniej trwałość gwarantowana a poza tym są cudowne :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor
ja jakbym zmieniał to chyba tylko i wyłącznie po liftach, przynajmniej trwałość gwarantowana a poza tym są cudowne

Zgadzam sie, chyba po raz drugi :mrgreen: , Tylko lift + przod te piekne soczewki .... mmmm :mrgreen:

Opublikowano
ja jakbym zmieniał to chyba tylko i wyłącznie po liftach, przynajmniej trwałość gwarantowana a poza tym są cudowne

Zgadzam sie, chyba po raz drugi :mrgreen: , Tylko lift + przod te piekne soczewki .... mmmm :mrgreen:

no to po raz trzeci się zgadzamy bo soczewki do przodu chciałbym zamontować, są śliczne! :mrgreen: Coraz częściej się zgadzamy :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano

Na lampy po drugim lifcie niema bata i nikt niewyprodukował do tej pory ładniejszych. :grin:

Opublikowano
Na lampy po drugim lifcie niema bata i nikt niewyprodukował do tej pory ładniejszych. :grin:

zgadzam sie całkowicie oryginał sa the best :wink:

Opublikowano

zgadzam sie całkowicie oryginał sa the best :wink:

I ja sie przyłącze. A swoja droga dostanie ich w normalnej cenie to chyba szansa taka jak na mistrzostwo swiata z Rasiakiem<hahaha> :lol:

Opublikowano

nie brzydkie, ale tyle kasy dac za swiatla niewiele ladniejsze od tych po 2 lifcie...

Opublikowano

Only Original :grin:

Opublikowano

Keżor, poczekaj jeszcze 12 dni to zobaczysz ;)

Opublikowano

no okazja, ale masz konkurecję z klubu bo widzę, że Wojtas licytuje :wink:

Opublikowano

.hmm to jest po 1 lifcie...to po ile chodza po 2??

Opublikowano
  • Autor
no okazja, ale masz konkurecję z klubu bo widzę, że Wojtas licytuje

Bo to waldek z klubu je sprzedaje :mrgreen:

Opublikowano

No lampki po 2 lifcie sa najladniejsze nie ma co ukrywac :mrgreen: chociaz te po pierwszym tez sa bardzo ladne :mrgreen: i wlasnie probuje je kupic :smile: a soczewki to juz...pozostawie bez komentarza mam u siebie i wygladaja...bosko jak nie lepiej :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor
No lampki po 2 lifcie sa najladniejsze nie ma co ukrywac chociaz te po pierwszym tez sa bardzo ladne i wlasnie probuje je kupic a soczewki to juz...pozostawie bez komentarza mam u siebie i wygladaja...bosko jak nie lepiej

No soczewki sa boskie, wolal bym chyba najpierw soczewki niz tylne lampy, na wakacjach cos pozarabiam, to pozmieniamy :mrgreen:

Opublikowano
No soczewki sa boskie, wolal bym chyba najpierw soczewki niz tylne lampy, na wakacjach cos pozarabiam, to pozmieniamy :mrgreen:

Wojtas dawaj za tydzien na gielde do Lubina i gadaj z gosciami ktorzy maja soczewki do a4.Umow sie z nimi ze das stare kompletne a oni dadza Ci soczewki tez kompletne i doplacisz im :mrgreen: najlepszy interes nie tracisz duzo kasy ,pozbedziesz sie starych lamp i bedziesz mial nowe.Naprawde sie oplaca ja doplacilem 350zl WARTO :!:

[ Dodano: 2006-06-11, 12:32 ]

A JA TERAZ WALCZE OSTRO O LAMKI TYL 1 LIFT LUB 2 JAKIE SIE TRAFIA :mrgreen: pOZDRO wOJTAS

Opublikowano

ja sprzedałem moje zwykłe lampy z boscha i to bez kierunków za 250 zł na allegro :) to był dobry interes :) na giełdzie bym dostał max 80 zł/sztuke

Opublikowano

No to macie kiepska gielde :mrgreen: :mrgreen: ale ja sie sprzedalem tych lamp tylko sie zamienilem z doplata :razz: a to roznica

Opublikowano

Kazor ma super soczewy :D a i ten algel look :roll: poprostu piekne i super swieca

Opublikowano

dzieki Murzyn :oops: brakuje jeszcze ksenonow :)