wustyle Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Na razie zawartosc dosc "uboga", ale jednak jest. Ceny za utwor 0,99 Euro. Kurs Euro wysoki, ale to i tak lepiej niz latac po sklepach. Jak dla mnie bomba.
Fifiński Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Narazie do d.. bo u nas jest ojro, a gdzie indziej w dolarach, a przeliczaja 1:1 więc kappa ;/
variocustoms Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 ja ściągam darmowe podcasty takie jak Tiesto Live, QDance - hardcore techno, Armina ASTOT, Above and Beyond i jeszcze kilka innych jak się wejdzie do podcastów przez Itunes na kompie, na "show all" to jest full fajnych, kursy nauki języków, fotografii i etc. etc. jak dla mnie to otwarło to "drogę mleczną" do zajebistej darmowej muzy na Iphone'a z którego korzystam w aucie jako dodatkowe źródło dźwięku[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:24_________________________________________________wustyle, co do zawartości to na kompie jest znacznie więcej rzeczy niż wyświetlane na Iphone/Ipad
wustyle Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 ja ściągam darmowe podcasty takie jak Tiesto Live, QDance - hardcore techno, Armina ASTOT, Above and Beyond i jeszcze kilka innych jak się wejdzie do podcastów przez Itunes na kompie, na "show all" to jest full fajnych, kursy nauki języków, fotografii i etc. etc. jak dla mnie to otwarło to "drogę mleczną" do zajebistej darmowej muzy na Iphone'a z którego korzystam w aucie jako dodatkowe źródło dźwięku[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:24_________________________________________________wustyle, co do zawartości to na kompie jest znacznie więcej rzeczy niż wyświetlane na Iphone/Ipad zauwazylem poczekam na aktualizacje iOS do 5.0 (wtorek) i kupie swoja pierwsza plyte ze sklepu dlugo sie zastanawialem co to ma byc wahalem sie miedzy pink floyd/U2/Metallica ale wczoraj wpadlem na pomysl swoja pierwsza plyte w mp3 kupie taka sama, jak pierwsza na CD, czyli "Stain" Living Colour[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 09:07_________________________________________________Mialem na swoim kompie (wstyd przyznac) 4 nielegalne albumy Wlasnie dzis polecialy do kosza Kupilem swoja pierwsza plyte w mp3
Rekomendowane odpowiedzi